Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo je prije par dana najavljeno da ce nagradu Drustva Klepsidra dobiti Stipe Mesic, ali valjda je covjek skonto da se na blamira. prikladno ime, \"Kleptosidra\", finansira ga Semiha, valjda uz procenat
a, pod pokroviteljstvom Harisa SIlajdzica? Onda uredu!
Klepsidra izdavac knjiga o Piramidi? hahahahahahahah!! Vecer Muje i Hase u Zagrebu! Nagradna igra: jel gluplji Mujo ili Haso?
dobro da u zagrebu vide da nema hrvata u sarajevu
gola treba s pistoljem? GRATIS!?!!? bruka!
Jao majko, papanijade. Ovo ima veze sa Sarajevom, ali jedino u glupim vicevima. Sramota. Bolje da su nazvali: Noc papana u Zagrebu. Cuj scenario i rezija: AMEL SULJOVIC, kao da je hamleta napisao i rezirao, sigurno je glavni organizator cim se potpisao na plakat, jos uz sve to ogromnim slovima. Isa Beg se u svom makedonskom mezaru okrece kao na raznju, kakvi mu primitivci i u kakvom kontekstu ime koriste. Uzas!