Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ako bude puno laprdo otmite mu ko i bandicu :)
....veliki glumac i umjetnik........ali jednako toliko i mali kao čovjek i karakter.....
Obali ga Radojica
...nikola tesla.
Veliki covjek, humanista, prijatelj. Volimo te Rade, volimo i postujemo.
Ponekad dolazim, ponekad odlazim, al' što je što, ja ne znam ponekad jesam, ponekad nisam al' tko je tko, zaboravio sam. Obicno šutim, al' sve pamtim, što da ti kazem, znaš i sam, uvijek je bilo i bit će svjetla, da obasja naš san. Idu dani, traju snovi, vrijeme s nama putuje, al' na jednom mjestu uvijek, naša duša ostaje.
gospodin 100%
Joj gledaj onog vlažnoustog Damira Nikšića, tačno mi se smuči kad ga vidim kakav ublehaš i serator.
nek ste ,vela više objavili nešto novo,da se maknu s onih mojih drva,to se svi nešto prave,ko oni nisu sa sela,ko njima nije zima,ko oni nevole pite zdrva ko ovo ko ono... uf što ne mogu...
"u Štrosmajerovoj ulici istovarena drva" zar nisi čito? ))))))
ti se sigurno griješ na plin,lahko mi je tebi bit kulturan )))) pitala bi te ja bil ti bilo do kulture da moraš iznjet 5 metara drva na 3.sprat ))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (5)