Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ha ha turci, pa vi ste toliko zasljepljeni mrznjom da niste u stanju ni da shvatite sta je gosp. Milic rekao. Ili niste zaslepljeni nego dobro glupi. U stvari sigurno je ovo drugo, ne kaze se bez razloga glup k\'o bosanac. \'Ajd sada turci, prati guzice pa u dzamiju.
COVJEK NJE NISTA LOSE MISLIO VEC DA JE SARAJEVO ODNOSNO NASI GLUMCI,FILMOVI MNOGO IZNAD GLAMURA CRVENOG TEPIHA,NE ZNAM ZASTO ODMAH NAJGORE POMISLITE ZAR SAMO ZBOG TOGA STO JE HRVAT? PRESTRASNO! KAO STO JE VEC NEKO REKAO PROCITAJTE TEKST DVA PUTA,PROSIRITE MALO VIDIKE,IMAJTE SVOJE MISLJENJE.
eto kad naslov izvuku iz konteksta. covjek je dao kompliment Sarajevu, a vi odmah po njemu...
ja sam cula da je ponekad znao imat podcjenivacke stavove prema Bosancima? Mzel ko potvrdit ove glasine?
@ Hercego(i)vn... - Gledao/la si njegove reportaže? Šta je loše rekao? Gledao sam one o Bihaću, Banja Luci, Zenici i Orašju. Inače, ovaj gospodin je proveo 100 dana u okupiranom Sarajevu, a redovan je bio godinama prije, razumije se u mentalitet i svakako da poznaje situaciju od \"nekada\" i danas. U ono \"nekada\" mnogi koji ostavljaju komentare nisu bili ni rođeni. Toplo preporučujem: tražite na YouTube-u \"idemo na put\" i uvjerite se o kakvom se čovjeku radi. Bila je na HTV1 ta emisija do nedavno a neki dan sam vidio i jednu reprizu pa prelistajte malo TV raspored.
@komentar Mogao bi ti da crkneš želeći to drugima...jadan si ti i tvoja domovina koja te ima...FUJJJJJJJ
LJUDI CITAJTE TEKST A NE SAMO NASLOV Covjek nije nista ruzno rekao, naprotiv rekao je nesto cime se mi sarajlije ponosimo...
Koliko mrznje prema Sarajevu i BiH...Koliko mrznje, zavisti i ljubomore..... Crknite kopilad kaurinska....crknite Pozdrav Domovini
E jesam sretan sto vise nisam tu
Raja, budite pravi sminkeri i sff-ovci - uFatite me svi za CRVENU tuki...
sta hrvat zna kad prvi put vidi nesto takvo
\"covjek zadivljujuce kulture i poimanja zivota u ovom nasem svijetu\" je li mi pisemo o istom Goranu? Onom\' Goranu M. koji je blatio i jos uvijek blati Bosnu i Hercegovinu u svojim reportazama. Ali nije vazno, samo nek\' je rekao nesto fino o Sarajlijama i odmah je \"zadivljujuce kulture i poimanja zivota\". Ma dajte ljudi, goreg novinara a jos goreg covjeka od njega nema!
Goran je covjek zadivljujuce kulture i poimanja zivota u ovom nasem Svijetu ! Jasno je da ima dusu koja razumije Saraj\'vo i vrijednosti zivota u njemu ! Svako dobro !
@nisu hrvoje ponijeli oskarovca sa sobom nego Sarajevo Jesmo ponjeli oskara u Sarajevo ali je u filmu najmanje nasih glumaca bilo. Pogledaj samo koliko je bilo hrvatskih glumaca u \"Nicijoj zemlji\". Ne mozemo napraviti skoro ni jedan film ili seriju bez hrvatskih ili srbijanskih glumaca. To je nebitno ali ako taj film dobije bilo kakvu nagradu onda se pojavljuju ovakvi i slicni komentari. Ne volim skretati s glavne teme ali sad moram
glupani, procitajte clanak, pa tek onda komentarisite !!!