Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesam se nafasciniro danas..
Nakulturisasmo se pijeskom svi zajedno, dok tonemo u isti...
da je pijesak iz hrvatske ili srbije, ne bi bio problem. ovako jeste, komunjarama sve smeta.
šta bi s motom "kupujmo domaće"?
Ovu hebe neka krupna zvjerka... mozda Rejs?
Od kada se izlozba otvara presijecanjem vrpce/trake? Da niste pogrijesili? Mozda je ovo sajam gradjevinskog materijala ili nesto slicno.
Cim je tu Haris tu nesta smredi...
!!! komentari su za medalju !!! kad ce se ovaj narod opametiti vec jednom, u mesto da podrzavaju jedno drugo i natjerati ovu zemlju da nekako napreduje oni sebe spustaju ispod svakog nivoa, stvarno su mnogi ovde ne klixu retardirani koliko se moze videti ... izgleda da i ljubomora drugih igra ovde velika uloga .... vazno da se kuka da se nema para i kada ih pozoves za neku priliku posla uvjek se nadje neki izgovor da se ne radi .... ljudi malo imajte siri pogled o svemu ako mislite malo da napredujete!!!!!! uvjek ce te ostati u nizem rangu od cjelog svijete ..... u svakom slucaju radite nesto pametno u mesto da gubite vrjeme na glaupavih komentara .....
nije problem umjetnost vec u doticnoj "umjetnici". od reporterke sa koride iz čevljanovica do "vrsne umjetnice" kojoj na izlozbu od desetak slika dolazi KREMA DRUSTVA???? ma hajde molim te mi reci cime je to ona privukla tolku paznju????
dobro se lijepi ovaj arapski pijesak. mora da su hadzije piskile po njemu, a oni piske naftu, jel' tako. ja... poslije Mersada Berbera I njegovih bosanskih motiva I stvarne umjetnosti sada navaljuju Harisovi puleni I metrese. Ovdje je Bog zaista kazao laku noc.
tobe jarabi, slikanje konja je za dzehenema rekli bi neki
Svi'o, Lis'ca je to... :D
I ja glup sto ocekujem da ce neko skontati koliko je tesko raditi to sto cura radi ali eto.. nikako da se naviknem na to da je vecina osoba na klixu retardirana i ljubomorna i na najmanji uspjeh.
znas sta: cini se da je pored tebe protutnjao citav jedan vijek kulture I vrhunske umjetnosti pa se ti onda probudio I ovo ti se prikazalo. svakome je jasno da , kada se ovakvi kao Silajdzic I njegov rodjak Bakir mali alijin bave umjetoscu, onda se radjaju ovakvi neuspjeli abortusi.
ništa to nije, kako je Hare pravio kule u oblacima od obećanja ;-)
Šta ima "umjetnica"...hahahahaa...dođi Čika Velja da jednu bonu....
je li se ovo Haris ponovo vraća u politiku?? sve ga je više u medijima u zadnje vrijeme
bolje da se vrati u tursku
@fiko :)))
ojj Boze dragi...... zalijepila pjesak na platno, razmrljala prstima i to je umjetnicko djelo... tonemooooo sve dubljeee :D juhuu odosmo svi u PM
ma hajde, doticna postala i umjetnica, NEVJEROVATNO! P.S. Po zvanicama rek'o bi covjek to svetski poznata "umjetnica" !
Što ne gumo šuplje.. Pa šta fali našem pjesku draga Sanita??? Nisu arapi pišali po njemu, šta li...
Bravo maestro....100 glasova odmah ....
Zasto je sandzacki gigant Zuka isjecen sa slika?
koji zuka?