Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konacno sposoban covjek . Dosta je bilo neradnika . Sretno ministre i nedaj se .
ja ipak mislim da ovog lika bezveze napdaju. Mogao bi nesto korisno uraditi.
ovaj lik poceo raditi,ali direktot Muzeja nece.dzaba.lijepo rece da oni primaju platu,a nece da rade.svo vrijeme dok muzej ne radi,radnici muzeja ce da prime platu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
u ovom ministarstvu je najbitnije da se zna ko kosi, a ko vodu nosi. Prosli ministar je odobravao neke "projekte" kulturnjacima i samo bacao pare, a njima bilo dobro. Gle cuda, ti kulturnjaci (projektanti) se pobunise protiv Residata hahahaha. Svakom je draga laka para.
Šta je baza, a šta nadgradnja? Pitanje ministru ( nemoj da prepisuješ)!
EGO -egzibicionizam papka - je mnogo gora stvar od papka!
Sada dva ministra turizma u KS!
Da i ja šta napišem komentara, nemoreš na red doć od ovih Samerovih IT jalijaša > Izvinite ministre, al muzej je zatvoren za posjete....
270 I kusur lajkova za Samera, a komentari sve pozitiva u vrhu, jel se ovo plaća po ugovoru o djelu preko Sol Azura ili će ministarstvo pokrit troškove i gdje se prijavljuje
Otvori nam Zemaljski Muzej,hoca da ga posjetim i razgledam,ok Ministre,moze li?
Omalovazavanje isfrustriranih bosnjaka je pocelo . Pustite covjeka da pokaze stazna
I ne bili isfrustrirani pored ovakvih ljudi. Uvjerit ces se i sam.
Izvini Samere ali nikako te ne smatram osobom za ovu poziciju, bio ti dobar-los nekome, jednostavno nisi covjek ni za DF ni za ministra.
to karino od ministra, državu kad svako može biti ministar
"karta za muzej"
"Svaki posao je novi izazov koji se nađe pred čovjekom. Moja ideja je bila da stvorim jedan novi brend i uvedem novi način putovanja za određenu skupinu ljudi, mladih ljudi. U tome sam uspio. Sada su ciljevi drugi i možda malo zahtjevniji, ali ja ne bježim od rada. Moj cilj u ovom mandatu je vratiti Sarajevu ono što je njegovo, a to je da bude centar kulturnih i sportskih zbivanja u Bosni i Hercegovini i regionu." na ovakav prezent Ministra Rešidada - nema komentara. Svaka rijeć je izlišna! SEM KADA SE PODVUĆE - BLAGO KULTURI I SPORTU U KS I ŠIRE.
nigga what
Sa političke scene nestane SDP, nestanu i SDP trolovi sa klix-a. Na političkoj sceni se pojavi DF, pojave se i DF-ovi trolovi na klix-u.. Deja vu i to onaj što izaziva mučninu..
S*** se Fudo ode mu status umjetnika
Po ovim top komentarima ko da su se pojavili opet oni placenici samo sad presvuceni u narandzasto :-)
ovaj prsluk mi jedno peti put udara minus :-)