Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volim knjige najviše na svijetu :) .
popisam vam se na clanak kad niste objavili kad se odrzava sajam
joj kad žensko kaže ''popišam ti se '' i uz to izvali se HAHA ''....ovogodišnjem 65. Frankfurtskom sajmu knjiga, koji se održava od 9. do 13. oktobra.'' pussa :)
pise kad su ispravili :D a ti bigbang ne uspaljuj se, ja sam bananko sa dugom kosom :D
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Jel' BiH istoriju ili bošnjačku istoriju?Ovo prvo je nastalo zaslugom komunista, i nikad se kroz vijekove nije nazivala Bosna i Hercegovina, a bošnjačka istorija i ne postoji.Tako da mi nije jasno kakve su to istorijske knjige, koje mogu biti vezane za jedan vrlo kratak vremenski period i ko je te knjige napisao?
Pitaj bakicu zna ona historiju i bosansku i bošnjačku napamet,usput pozdravi seku reci da ću kasniti večeras moram ti tetku odraditi .Lijep pozdrav.
Glupane bez istorije i korjena, marš u kućicu!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)