Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najpozitivniji lik u BiH....
drina serbica Pa to vam i jest cijela istorija.I drugi svjestski rat ste okrenuli i sad tvrdite da je Draza bio antifasista.Nego vi otvorite svoj cisto da se imamo cemu smijati samo ce tesko biti fotoshopirat slike bradatih ceta sa ss divizijama :)
Aferim efendija. Vama i svima koji učestvuju u toj akciji podrške za muzej.
Zabole njega desno mudo za muzej. On se ovde slika iz drugih razloga, chobanini moji.
Ovo je musliman, a ne jihadi john ili kako se već zove onaj židovski plaćenik.
Svaka čast. Samo je red da se ako krene sa radom, Zemaljski muzej malo i osavremeni, a ne da izgleda ko muzeja iz proslog stoljeca. Ali, pored Zemaljskog Sarajevu je prije svega potreban MUZEJ GENOCIDA i to negdje u centru grada. Vrijeme je da se to realizuje!
KUPUJMO DOMACE !
"Ako Bog postoji, ateizam je za njega manja uvreda od religije." Edmond de Goncourt
Stvarno ovi gickoslavci nisu u vinklo. Za gickoslavce su cetnici antifasisticka vojska. I poraze uz gusle pretvaraju u pobjede. Drugim rijecima gickoslavci su ziva hodajuca HAVARIJA.
Pred Sudom BiH za danas je zakazano izricanje prvostepene presude u predmetu “Mensur Memić i drugi”, optuženima za ratni zločin protiv civilnog hrvatskog stanovništva u selu Trusina kod Konjica. Optuženi u ovom predmetu su Mensur Memić, Dževad Salčin, Senad Hakalović, Nedžad Hodžić i Nihad Bojadžić. Sud je 21. svibnja 2010. godine spojio predmet “Mensur Memić i drugi” sa predmetima Nedžad Hodžić i Nihad Bojadžić. Iz Suda BiH priopćeno je da je Sud 11. ožujka 2010. godine potvrdio optužnicu koja Memića, Salčina, Hodžića i Bojadžića tereti za ratni zločin protiv civilnog stanovništva i zločin protiv ratnih zarobljenika, a optuženog Hakalovića za ratni zločin protiv civilnog stanovništva. U optužnici se navodi da su Memić i Salčin, kao pripadnici Specijalnog odreda za posebne namjene pri Štožeru takozvane Vrhovne komande Armije BiH zvane “Zulfikar”, a Hakalović kao pripadnik 45. brdske brigade takozvane Armije BiH “Neretvica”, 16. travnja 1993. godine na području sela Trusina, sudjelovali u zarobljavanju i strijeljanju civila iz sela i zarobljenih pripadnika HVO-a, koji su se prethodno predali.
Ko je ovog nešto pitao?!! Vjerske zjednice u bogomolje ovo je sekularna država !
http://www.blic.rs/tag/5211/Patrijarh-Irinej De vi ovoga za predsjednika vidis da ne izlazi iz politike..nego koji ono patrijarh vodicom tenkove prskao?
Muzej je ta tvoja "sekularna država" ostavila na milost i nemilost nacionalistima. Ovaj čovjek je gromada i institucija sam po sebi, a ovo što je posjetio muzej samo govori u prilog tome kako je ozbiljno shvatio svoju ulogu u društvu. Vi komunistički hejteri bi trebali malo da se ugledate na reisa pa da probate širiti mir i toleranciju a ne da se bavite metodama supresivnog djelovanja koje ste naučili u ex-yu
Ne moze muzej u BiH opstati, jer su njenom narodu bitnije koride,parovi,farme,i sve ostale vrste ovosvjetskoga kica i sunda, nego neka izlozba, galerija, ili nesto slicno...jbg nismo dovoljno emancipovani. Nece muzej zivit od ekskurzija osnovnoskolaca, a kakva nam je drzava...daj boze da penzije redovno dolaze, oni mamlazi jos malo pa nece moc ni kredita dignut od mmf-a.
Ako reis ne obiđe muzej Revolucije preko puta Zemaljskog muzeja, džabe je dolazio.