Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj jesam sit ovih novinara što rade honorarno :S
Ado, volimo te
Joj laži i gluposti: "Italijani su mnogo zainteresovani da čuju bilo kakve informacije o BiH. " Italijane ne zanima šta ima kod komšije, a ne da im se serviraju bilo kakve informacije o BiH. Ok je bit umjetnik ili bilo šta treće, ali što moraš bit seronja?
ma italijani buraz ni ne znaju da postojimo
A normalno da ne znaju. Država u kojoj 3% ljudi zna neki strani jezik, izuzmemo li graničnih dijelova. Imaju sve svoje i ama baš ništa na svijetu ih ne zanima. Sad dođe neki levat i priča ko eto oni isčekuju kakve informacije o ili iz BiH.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
... 'Ta će on... ...znam ja njega... http://www.youtube.com/watch?v=L3zK9YY5TIw
Dokle vise sa ratnom tematikom . Znam da treba ljude podsjecati na ono sto se desilo , ali mora li nam svaki film biti o ratu ? Hvalimo se cuvenim bosanskim humorom , a nismo snimili nijednu komediju ( u pravom smislu te rijeci ) u zadnjih 20 godina . Jesu li ratne price sve sto imamo ponuditi Europi i svijetu ?