Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JA OVOG UMJETNIKA STO SLOZI OVU ZADNJU RECENICU...ENIGMA TOTALNA JARO
Zaradjuj dnevno i do 25 KM nakon par mjeseci https://www.paidverts.com/ref/zexon
http://www.slobodna-bosna.ba/img/vijesti/2015/08/img_5983.jpg najveca zvijezda sff je ovaj covjek
treba bosni nesto vece od SFF da imidz jedne primitivne zaostale zemlje popravi ... nazalost nisam narocito inspirativno nastrojen
ko je ova žbljoha ?
Može li mi iko prevesti ovu rečenicu: Kako kaže sama rediteljica, njen film se bavi različitim idejama o tome šta je to biti žena i kako postoje drugačija različita od onih koje ima današnje društvo.
sigurno te zbunjuje rijec "razliciiiita" ....ne treba ovdje nista prevodit.....samo treba uvesti u nas jezik one kvakice iznad slooovaaa ﷼ ..
ma cuvaj je dje hos, i onako ti nicemu nece posluzit
Chmoljo majmune!