Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sam razočaran mislio sam vaginu uživo vidjeti😂😂
ако ништа хехеххехе
@bbb и тата би сине
Dajte da vidimo sta osudjujemo.
ovo su oni umjetnici što kite nosaju kroz grad...pederi pederski
Ateisti na aparatima.
Majo imas li ti kakvu zastavu u picicu.
došli da se uslikaju...kao oni su umjetnici, razumiju umjetnost koja se vadi iz gu.zice...
da je Reis uradio ovako nesto sto je uradio Puljic, odmah bi bio proglasen za muslimanskog teroristu
Tuga. Ne treba cenzurisati predstave. Ako se narodu ne sviđa pšredstava, jednostavno ne treba da ode. simple as that!
Sarajevo=Teheran=Kandahar
Ovo svaki normalan krscanim nece gledati,samo sledbenik sotone ili djavola.Sad mije jasno zasto ove ustase toliko podrzavaju ovu predstavu,idite u Vatikan pa glumite Isusa koji siluje majmuncine bolesne.Izvedite ovu predstavu pred Papom i vadite Vatikansku zastavu iz prkna pa ako se oni nebudu ljutili necemo ni mi.
Došo' balija u pozorište praveći se da je europejac!
Nekulturno je politika pocela kulturu da j. .e . zalosno
Ovako je Frljić na Drubrovačkim ljetnim igrama dizao cijenu truba predstavi... i naravno poslije hoće biti, neće biti, publika je totalno razočarana otišla sa predstave. Truba, truba.
Imam prijedlog: neka g. Frljić sjedi u prvom redu, a ostatak publike dovesti iz Maoče.
Neka se žale Visokom predstavniku!
25 godina sijaju mrznju, proizvode ratove, ubijaju ljude i sad im smeta pozorisna predstava. Prepali se teatra! Manipuliraju vjerama oni koji nas pljackaju 25 godina! Majmuni se biju izmedju sebe i kad se prepoznaju u predstavi, onda se uvrijede!
@politika.je Najbolje da idemo na Dane kosidbe sa ministricom kulture i na nacionalni folklor u organizaciji 'Napretka". Sta zna Topic sta je pozoriste i kultura! Njemu je kultura to sto je s Tudjmanom 1990. osnovao HDZ u Sarajevu. Nije Frljic opasan nego takvi ko Topic.
u 23% primitivizam vlada.
U skoro svakoj zemlji je reditelj predstave sudski tužen a predstava se odigravala samo u evropskim zemljama, tako da po "primitivizmu" samo pratimo evropske tokove ;)