Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA BOGDO PRIVLACI NESTO DRUGO OD BILO CEGA SAMO NE RATA!!!
Ko je prezivio, njemu je jasna gospodja, a ti haman ne mozes ni da se uzivis. To je bio inat, prkos, neka vrsta otpora... nismo dali da nam slome duh, ali slomi ga SDA poslije Dejtona...
@Tisu-Misu Ovi minusi memaju smisla, Srbine! Evo ti opet tekst.... A, to ce naseg Srbina iz BiH u Trebinju ili Ozrenu pravo obradovati koji grca u dugovima, siromastvu i gladu, dok se upravo ti toliko za njega zalazes u jednom inet-forumu za jednu komotnu platu iz bosanskog budzeta protiv jednog neprijatlja koji samo postoji u tvojoj mozdanoizapranoj fantaziji.....to ce svakom Srbinu pravo od pomoci biti xD Bolji primjer tragikomedije velesrpskog \'erojstva nisi mogao tekstualno oblikovati, hvala jos jednom, Tisu-Misu xD xD xD
Treba paziti da Anđa ne iznosi nacionalno blago, slike, fotografije, predmete i druge stvari s kojim će autorizirati svoje izložbe i preko leđa raje uzimati lovu... Iz Hutova blata su stranci krali i iznosili amfore i starine...
i tako od silnog prkosa,ponosa i borbe za neovisnu,nedjeljivu,suverenu,itd,spadoste na 12%(babine ne racunam),posto ni oni nece s vama.I tako tzv RBIH,postade Bosnjakistan.Trebali ste poslusati Rasu,pa nebi prosli ovako.
Žao mi je svih ljudi, zaluđenih nekom ideologijom, koja ih uništava a oni ne kontaju. Nekolicina srba, na primjer, ne konta ni da su pijuni velikosvjetske politike, kojoj ih je davno prodao Garašanin Ilija, uzevši ih na kartu Nebeskog naroda i na to kao da im je nešto i nekad oteto. Tu nekolicinu srba je frajer nafur\'o za sva vremena, pa i danas služe svima, kao pijuni, atentatori, pucači na ambasade i slično.
http://www.thisisthewhat.com/2012/05/tom-stoddart-women-of-sarajevo-revisited/ - Meliha varešanović i ostali poslije 20 godina.
i prkosna i lijepa.... svaka cast Meliha :)
Tako ti je rahmetli amidza prijetio 1991.
Šta vi čekate? Vidi se po vašem ponašanju i negiranju države BiH traktorijada vam ne gine kad tad.
@zanimljivo A ti još čekaš zlatne kašike? Eee moj si ti, obećanje ludom radovanje. Traži od onoga ko ti je obećao, šta god to bilo. Bošnjo kad se isfrustrira puca po američkoj ambasadi. Ne valja ti to..ccc Jah...to je lafo bio Srbin, jel\'da? :-)
Jes\', jes\' kako vole kjafiri mrski provocirat\', umjesto da dodju, poprave sve, plate vase racune i daju svakom od vas po pet-sest hiljada eura mjesecno da ublaze bol, jerbo je to vase prirodno pravo. To sto si dao za svoje ideale, svaka cast, al\' ti gledas da naplatis patriotizam, a to vec nije patriotizam. Niko te nece placati za ljubav prema domovini i kjafirskoj imovini. Ako zenu placas za ljubav, ne znaci da je ona partiota, nego samo k..u..r.v..a.. Hajd\' sad fino sine drmni duplu veselicu i tjesi se. Nece te niko platiti dok se ne uhvatis posla. Cast svakome, veresija nikome! Dok je kapitala nema halala! Glasao si, evo ti ga....gledaj ga momcino!
Melihi frajer krvario na Zuci, dok je pola mahale stemalo. A mi se krili i gledali, sta ces djeca ko djeca
A ti jos nisi popravio Vijecnicu, pa se ne nesto javljas, a par puta si vec uzeo pare za tu popravku. Pa manje je vremena trebalo Austrougarskoj da je napravi, nego vama da je popravite. Osim toga, fekalije koje cure niz fasade nebodera i drvece koje raste na krovoima nisu vam Srbi tu posadili. Nisu vam ni divlje pse nakotili po ulici. Nisu vam ni neplacene racune za gas, struju, vodu itd. napravili, nisu vam u...b.i.j..a.l..i djecu po tramvajima itd. itd. itd. Vama je ogledalo najveci neprijatelj, a ne Srbi, Hrvati ili bilo ko drugi. Pored vas takvih neprijatelj van ni ne treba. Vama je najveca kletva da nesto morate uraditi i to za sebe. A sta bi tek bilo da morate za nekog drugog? Nego uhvati se posla. Pokazi primjerom! Ili se sklupcaj u cosku i crni. Ko te j...be, nece tebe niko izdrzavati. Pomoc je pomoc, ali kad traje 20 godina, to je vec izdrzavanje. Sta bi vi, jos na racun pomoci da trazite i penzije?
Tesko cete se vi izvuci jos jedan krug. Nestalo kjafirske imovine za pljackanje. Nemate vise koga ni protjerati, a raditi niste nikada ni naucili. Ne podize se produktivnost gradjenjem vjerskih objekata, nego dizanjem fabrika i otvaranjem poslova, pa da vidis koliko svega ima. Al\' dzaba kad\' ste naucili na sadaku, pa vam se ne radi. Lakse je glumiti zrtvu i cekati da ti neko drugi da ili napravi za tebe, nego pokrenuti se i napraviti nesto sam za sebe.Ne za drugoga, nego za sebe. Kad necete sami za sebe, nemojte ocekivati da vam iko pomogne.
Nije ni cudo da vas sa 12% predstavljaju ratnim fotografijama. Nije se nista prmijenilo ni nakon rata. Jos niste nista popravili. Sve se doslovno raspada. Te iste fotografije su mogli napraviti i da su jucer prohodali kroz grad. Sto se tice ovih koji spominju Tita, on podignu cijelu zemlju za destak godina. Njemacka se za samo pet godina ponovo izgradila nakon 2 svjetskog rata, a 20 godina uvozila je ljude sakom i kapom da je grade. Pokazivali su 20 godina nakon rata cuda nove tehnologije a ne slike razrusenog bombardiranog Drezdena. 12% se jos nije pomaklo. jos dilate slike iz rata, kojeg se generacije novokomponovanih Bosnjaka (rodjenih nakon rata) ni ne sjecaju. Izadjite iz 12% da vidite kako su drugi popravili. Naravno, ako dobijete vize od revizora.
E Bosno moja šta ti uradi Alija i njegova jalija!!!!!!!!!!!!!!!1