Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast I Diti i njenim radnicima i opcenito tuzlacima jer su jos jednom dokazali da su blize evropskom nivou nego Sarajevo,a Klixu minus jer pusti komentare na Ditine radnike i ostalo a na junacki i teski zivot izetbegovica nisu dozvoljeni komentari pa zasto onda uopce i objavljuju takvu vijest kad je ona totalitaristicki zabranjena za komentare,bez uvrede molim
niđe veze!! radnici dite su decenijama radili i od rada zivjeli a muzej su pojeli uhljebi koji su "volontirali" u tom muzeju za hiljadu i vise maraka. desetine uhljeba "volontirale" za stranku pa si imao situaciju da ono, sto su kod tita radila tri covjeka kod nas radi 20 "volontera". nije to samo u sarajevo. tako je i u tuzli, mostaru, BL....udjes u galeriju ili muzej a tamo sjedi njih pet u jednoj sobici, il kunjaju il kartaju (mada sad imaju igrice na pametnom telefonu)
bolje pistite komentarw na alijin rođendan pa da se vidi koliko je dobar babo bio ?!?!
Dobar , kako nije , za jedno 100 kila zlata dobar .
A sta je sa menadžmentom muzeja. Sto ne naprave neke aktivnosti. Osmanagic je za godinu vise para u Bosnu donijeo nego oni ua 20 a prvi su ga napali. Nehljebovici kao i ostali daj me na budzet i jbm se.
Dok tacno ne navedete imena onih,koji su vas 25 godina unistavali i pljackali,moju podrsku nemate. Borite se za svoja prava,a i dalje glasate za SDA,koja vas je unistila,kao i sve ostalo sto su unistili.Dovidjenja!
Danas i naredne sedmice u muzej solidarisati se sa radnicima.Ko je za?
Zna li iko u čemu je fol sa ovim muzejom? Je li to izmišljeno za samopromociju ili da novinari imaju o čemu pisati kad je manjaaak informacija..
Svidja mi se ova solidarnost :)
vise i ta Dita, stvarno ste dosadni
pa napravi i ti nesto pozitivno pa da se o tebi pise
....vid ih...dobili 1 platu pa se digli....sta bi tek bilo da im isplate svih 48 😂😂😂😂😂
U jeeinstvu je snaga! Tako kaze mafijaska SDA!
...jos malo od ditinih radnika ce napraviti pretoriansku gardu....ili barem neko nevladino udruzenje pa da mogu i bez proizvodnje imati plate....
infantilnost + patetika + maloumnost = balkanski socijalisticki smorovi kakva bljutava limunada
kretencino