Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.......zašto bi hrvati morali obožavati radu a bošnjaci imaju moralno pravo pljuvati po kusturici...........u čemu je razlika............i radi šerbeđiji i kusturici je osamostaljivanje njihovih domovina kao prst u oko i otvoreno zastupaju jugoslavensku, odnosno antihrvatsku ili bosansku opciju...........i t d ............primjera je bezbroj......samo što bošnjaci obožavaju šerbedžiju........
dupli aršini
javi se kada rade pocne graditi andric grad u hrvatskoj i pocne davati intervjue svakakve :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
....ima i puno istine u tekstu o radi........istina je da je otišao iz zagreba, ali zato što se nije slagao sa stvaranjem nove države, otac oficirjna otišao zna se kuda i sa kime .........a i u vukovaru je snimao za miloševića filmove sa ratnom tematikom za srpsku propagandu.......antiratni moj k.... kao da bi slobo to financirao...................... .......danas mi je rade najjači licemjer u hr..........živi i radi na brijunima kao tito a plaća smještaj sedam kn po krevetu..........hrvatska država financira njegov privatni projekt koji se zove teatar ullysius na kojem zarađuje milijune kn a predstave radi za odabranu publiku...........ukratko.....još jedan srbin po zanimanju u hr..........
..........to je i meni izgledalo glupo no tako je.....i uz njega ide i cijela njegova ogromna obitelj........žive kao titini..............nitko mu i ne brani gdje da živi i šta da radi sa svojim novcem, ali nam ne mora ddržati moralne pridike........ pun mi k, moralista a guraju mi ruku u džep...........
conte...nisi u pravu sto se tice slobe....slobo je finansirao sve filmove i najvise je finansirao filmove koji su pljuvali upravo njega.....devedesetih su srbi snimili najbolje filmove i 90% tih filmova je pljuvalo upravo slobu...posto vidim da nemas o tom pojma mislim da nisi pogledao ni jedan od tih filmova....a sto se tice rade.....neka se jaro odluci oce li u politiku ili filmove......ko i malo poznaje radu znao bi da je on i uspjeo u glumi koketirajuci uvjek sa politicarima i to samo sa onim najacim....po meni rade ima jako malo obraza a i nije popularan medju svojim kolegama i to valjda sve govori
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
rade je prije svega dobar covjek i glumac.istina imao je jednu gresku kad se zaratilo to sto je otisao u srbiju.tad je vec trebao napustit balkan a ne ic u srbiju.nikad on nista nije protiv hrvatske izjavljivao,bezveze ga sad napadaju al to ga napada desna manjinska hrvatska.koja je zatucana i sreceom oni odavno ne mogu prag izborni proc.toliko o njima.
dobar glumac, to ne može niti biti predmet rasprave.....da li je dobar čovjek, ne znam ga osobnom ali nisam baš u to presiguran......a da je nikakav domoljub, odnosno da bolje je reći da u odnosu na svoju domovinu hrvatsku potpuno hladan.......to je činjenica.......nikada ga nisam čuo u mdijima da se odredio u svom odnosu prema hrvatskoj, barem u onom pozitivnom smislu............zato mi cijela ta priča oko njega ide na živce.........ja kada sa obitelji idem na brijune moram dati 120 kn po osobi, a on se tamo šepuri kao titin paun i to skoro besplatno .....to ne mogu progutati, kao i većina hrvata...........kada bi barem jednom javno rekao volim svoju domovinu hrvatsku sve bi mu bilo oprošteno............
pa nije to govorio jer je rade vjerovao u jugoslaviji ,vjerovao je u bratstvo i jedinistvo,sve je to njega pogodilio i takvih ljudi je bilo mnogo .al rade nikad nije nekog uvredio.i rade kulturno uzdize hrvatsku i dan danas,dolaze poznate licnosti upravo zbog njega u hrvatsku a ne zbog tudjmana.mani se te hdz price da oni odredjuju ko ce bit pravi hrvat a ko ne.vidili smo te prave hrvate kako su ime hrvastva krali svoj narod 20 godina.rade nista nije ukrao.rade promovise kulturno hrvatsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
neka idu u normandiju šta će u vukovaru samo mogu dobit po pi.ki i tako će bit
Podrska Radetu Serbedziji i Zivjelo Nezavisno Kosovo !
Rade je izdajnik i dezerter. Trebao je odmah 1991 da obuce hrvatsku uniformu i zajedno sa ostalim Hrvatima da maltretira i ubija Srbe sirom Hrvatske. Mogao je licno da ubije porodicu Zec iz Zagreba. Mogao je da pomaze Glavasu po Osijeku ili nekom drugom dzelatu u Zadru ili Splitu. S pravom se ljute domoljubi iz stozera. Nema Rade ni "u" od ustase. Kao da je Srbin.
i to prečan..........dno dna velikosrpstva..........znaš da srbi iz srbije, dakle prvi srbi, ne žele imati posla s vama prečanima..........
Da se ne ponavljam. Znas vec sta mislim o tebi i tvom misljenju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Rade je kralj . I pored svog uspjeha uvijek se vrati na ove prostore jer mu je stalo i brine se . Jednostavan ali ipak veliki covjek i ovo sto sad prozivljava je tipicno za balkan .
A sto vi nacionalisti ne biste organizirali neko kolektivno samospaljivanje pa ostavili ostale zitelje balkana na miru od vaseg plitkog , povrsnog , neljudskog , bolesnog razmisljanja. Aaaa sta mislis bolje za vas a i za nas ?
nezavisna, jel to stigao ćaći poziv za 'Ag?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
boris the blade :D
Glupani pričaju Rade, bolje ti je ne osvrtati se na njihovu retardaciju jer će ispasti nešto ko bitni. Pravi branitelji Hrvatske sigurno ne valjaju gluposti ko ti zvanični a znamo da se samo radi interesa i para u vrhove svih organizacija pa i boračkih takvi.
A gdje ti je Fahro, koji te placao da dodjes da terorises Sarajlije, smradu jedan
Mediji pumpaju stvari. Ako se u avazu 100 puta pomene lasz, najgore sto to postaje istina i ako je laz, e to su problemi, to je ispiranje mozgova obicnom narodu!
primjer je avaz, ali gotovo svi mediji pisu onako da se sto bolje prodaju, a jel to istina ili ne to nije ni vazno
To vam je ono kada je Topalbecirevic komentarisao utakmicu, kada je 80 minuta govorio kako je Ronaldo debeo, kako ne moze maknuti, pa onda Ronaldo onaj stari naravno, napravi sprint prediblao dvojicu i golmana, kada baho izgovori:" Ko je rekao da Ronaldo ne moze!"
Ма он је мени сумњив с том 'три дана брадицом'. Четнички тајни агент, гарант:)))
Rade fasizam u evropi nije unisten niti 45 niti 95 pa teto netreba cudit sta fasisti pisu.sjecam se mitinga u Beogradu ono kad se milosevic vratio sa gazimestana,sajkaca i kokardi a pola mitinga a kao srbi hoce da ocuvaju Jugu.Prijesednik prijesednistva Rahmetli Raif Dizdarevic izaso na binu da prica o brastvu jedinstvu a ono mu zvizdi milion ljudi,hoce milisovica a kao hoce da sacuvaju jugu a zvizde prijesedniku,posto im je milosevic rekao smrdija se saginjat nece a bogami se saginje i neupravlja od 90setih svako je guzi ..
"Slavni glumac naših prostora Rade Šerbedžija" Hrvatski glumac srpskog podrijetla jel vam to tako teško napisati što nije musliman.
sad im odgovara da kažu s naših prostora to nikad neće napisati naprimjer šešelj bh porijekla ili ratko mladić bh porijekla
ili ante pavelić ili rafael boban ahihihihi..
Ne daj se Rade, volimo te!
A iz Zagreba je najuren jer nije hteo da bude Hrvat!!!Nije proteran iz Beograda!!! nego je bio pretucen u Subotici!!! i posle toga otisao u Svet!!!secam se toga pisale novine i tv!!! a sto se tice filma Vukovar jedna prica to nije uopste propagandni film!!!