Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je bosna. takva kakva jeste. kome se ne svidja nek se seli u izrael. tamo sve pederi. a ja se ponosim tim sto sam bosanac, pogotovo od sinocnjih dogadjaja. a vehabije krivite sto su vam odbranili obraz i ponos bosanski. svasta... BHF za cistu i zdravu bosnu i hercegovinu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dabogda vam se sin jebo sa pederima,A VI GA PODRZAVALI.Jjebem vam sve pedersko samo zato sto podrzavate pedere i pedofile. Nadam se da vise pederima nece naum pasti da nesto slicno organizuju jer onda i glave skidati sa ramena, ovo je dzihad protiv pedera.
Citajuci sve ove komentare, dobije se zaista jedna apokalipticna slika Sarajeva i BiH. Kao sto je prikazano i u filmu Tesko je biti fin, sredina tesko prasta kad odskaces od prosjeka. Neko i ne mora biti peder pa da fasuje batine, dovoljno je da razmislja drugacije od vecine pa da se fetva izda. Kako ocekivati onda suzivot u svakodnevnici ? Pa ljudi za volanom samo sto ne pocnu pistolje potezat ako neko nije odmah krenuo na zelenom. Nivo tolerancije je neizmjerno nizak. A ni to nije slucajno, ljude sve nesto gusi, handri, ne znaju vise kud bi, samo, ... ljudi, bijete pogrsne osobe ! Nije drustvo nemoralno zbog pedera nit\' ce ih biti ni vise ni manje ako divljate po ulicama. Bilo ih je u Antickoj Grckoj, u Egiptu, u Osmanskom carstvu, eno ih hipten u Kabulu, bilo ih je u komunizmu a ima ih i sad. Problemi su negdje drugo, njima se treba pozabaviti i nece se rijesiti tako sto cete isprebijati nekoga ko misli drugacije. Kritika, protivljenje i razlika u miljsenju su jedno, a iskazati to nasiljem je fasizam. Dok se to ne promijeni, Sarajevo ce biti jedna dzungla kanibala okicenih najmodernijim mobitelima i kupljenim diplomama. Drago moje Sarajevo, basum sagosum za gubitak tvoga duha.
Zeničanka o vehabijama: \"Oni su barem jos uvijek spremni zivotom braniti cast svoje vjere! \" De ne seri, znamo da su ih dovele strane obavještajne službe da kaljaju nas muslimane tokom rata i da imaju izgovor da su ovo muslimani \"teroristi\". Ako su tako hrabri, neka lijepo odu u Palestinu i stanu pred izraelsku armiju ili u Irak pa pred Amerikance. Onda ću reći: Svaka čast! Ima jedan George Bush, on je potpuni kreten, ali je uradio jednu dobru stvar - vehabije na Guantanamo. Ionako nikad nisu vidjeli more, jer ih niko ne pušta preko granice. A tamo, idila. Prelijepa karipska plaža, palme, besplatan smještaj...
BIT CE BOSNA TURSKA MAHALAAAAAAAAAAAAAA Svi vi koji imate nesto protiv vehabija MARŠ u ZAGREB inace poznat grad po PEDERCINAMA, marš u picku materinu, sto dalje od LIJEPE NASE BOSNE I HERCEGOVINE u kojoj su zivjeli i zivjet ce i MUSLIMANI, i KATOLICI, i PRAVOSLAVCI; i JEVREJI i ROMI i ostali narodi al NIKAD PEDERI... SMRT PEDERIMA --- SLOBODA VEHABIJAMA
dobro jutro bosno i hercegovino! svanuo je još jedan crni dan!!!! fffffffffffffffffffffuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
@Niko01 Bleeeeeeeeeeeeeeeeeee ...
Pa gdje ce vecih pedercina od vehabija
Politički i strateški gledano za nas Hrvate je dobro što se ovo desilo. Važno je da u budućem ratu muslimani nemaju zapadnu podršku a da mi i Srbi nastupimo zajedno. Ipak nadam se da do rata neće doči i da ćemo svoje nacionalne interese ostvariti političkim putem.
niko01 , znas li ista dugo pisat od \" jebo cetnik, ....\" ovco jedna zaostala.
Vehabije i pederi su ista govna, pa pogledajte Saudijsku arabiju,puna je pederluka i lezbejki. Pa i Bin Laden je peder,kao i njegovi talibani i elkaidovcci. Po avganistanu su saudijski pederi silovali djecakei muskarce. Vehabije su najpederskija organizacija koja postoji. Dole i pederi i vehabije.
\"jebo ti svoju mater zajedno sa svim ovim vehabijama! takve poput vas treba protjerati iz zemlje a ne pedere!\" Jebem li vam majku vehabijsku idite odakle ste dosli mater vam jebem
\"da u BiH zakonom nije definiran govor mržnje i da prema sadašnjem nacrtu zakona o ljudskim pravima postoji diskriminacija prema spolnim i rodnim manjinama.\" Čuj! Otkud?
Ni u snu mi ne pada na pamet da podrzavam homoseksualce ali ovo sto se desava u Sarajevu je krajnji primitivizam i divljastvo.I onda citam na ovom istom mjestu kako se Sarajevo nije promjenilo.NEKADASNJE SARAJEVO,a njega cine njegovi stanovnici,VISE NE POSTOJI.
JEBO TI NIKO MAJKU CETNICKU PA TI NAPRAVIO BRATA BALIJU DEBILU RETARDIRANI JEBO TE PECANIN PEDERU CETNICKI