Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kontroverzni agnostik, prodavač magle, gospodar muha, s par osobno iredentalnih osmišljotina i atraktivnost nabačena sa ankliširanim šalom, čine ovog lutalicu klonom Dela Trotera iz mučki. Kolumnistički opus je traganje i percepcija realnog kroz prizmu nadrealnog.
"...Rado će izbjeći razgovore o književnosti, tačnije o domaćoj književnoj sceni, ne želeći biti dijelom neproduktivnih polemika radije će predložiti razgovor na temu izgradnje striptiz bara u blizini nekog svetog mjesta..." Danas, ako želiš nekoga vrijeđati na 'kulturan način', samo reci da je to umjetnost i da on to ne razumije...