Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Festival u Grimstadu spada u najznačajnije festivale kratkog filma u Evropi\" Toliko je znacajan da iz teksta nismo saznali gdje se nalazi Grimstadt. A obozavam ova saopcenja puna superlativa koja mozda igraju sa ovom neobrazovanom vecinom, no kako vas nje sramota makar i da ima dva obrazovana covjeka, kojima ovaj festival smao jedan od 50-ak europskih festivala, a cak nije ni medju prvih 10.
Gdje god neki nas film u nekoj vukojebini dobije neku utjesnu nagradu, u novinama kazu da je to \"jedan od najznacajnijih festivala, bla, bla...\"??!! Da je ijedna od tih nagrada vrijedna, zajedno sa tim pateticnim (po)ratnim tematskim filmovima, pa ne bi nijedan od tih kvazi reditelja zivio u SJJ, vec negdje gdje ima prilike da radi i zaradjuje na osnovu filma, a ne sjedeci kao clan \"konstitutivnog\" plemena u parlamentu.