Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fotogrfaija je promijenjena. Na njoj se nalazi pjesnik JAN SKÁCEL!!!!!
Izvinjavam se unaprijed - ali moram reci jednu stvar. Boze moj - ako mozete - promjenite sliku ovog clanka. Na slici nije faca velikog pjesnika i sina Morave Jana Skacela /koji imao iste guste obrve kao ja/ ali nalazi se tamo Jan Skácel- predstavnik i guru ceskih ekstremnih desnicara i autor mnoga rasistickih i antisemitskih clanaka. I kako se kaze na ceskom - nije Skacel kao Skacel. Hvala na razumjevanju. Pavel Cihlar, lektor ceskog jezika, Banja Luka.
Dobro je da je neko primijetio gresku! Svaka cast, Robi! Toliko o pismenosti nasih novinara...
ovo je fotografija politicara Jan Skacela, a ne pjesnika J. Skacela
Napokon neka lijepa i normalna vijest.
Jasno kao dan, vijest o pronalasku teškog naoružanja u Doboju već je sklonjena iz prvih vijesti ovog portala, nakon nekoliko sati, dok je \'\'terorist\'\' \'\'vehabija\'\' Jašarević i dalje tu, da služi kao islamska prijetnja sa svojim izjavama.