Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos kad bi malo edukovali nase politicare o srednjovjekovnoj Bosni,jer oni samo znaju o Osmanlijama.Pa tako dizu spomenike Osmanlijama koji su izginuli od hrabrih Bosanaca.Ovako vam je sve dzaba.
Sad mi jedan veliki srbin rece da je milion i po srba ubijeno u 2 svjetskom ratu a 2 miliona u prvom.Za prvi nisam siguran al za ovaj drugi yebote pa na 4 zidova znaci 1 srbin.Meni se cini da je Hitler ubijao samo zidove i cigane.Znaci srbi su cigani jer da nije tako davno bi drzavu stvorili.To vam je 100% tako..Zato su oni tamnoputi.Gatari orginal.
hahhaa srpsko,hrvatsko i bosnjacko izdanje garant ;D
"Ćirilički epigrafski spomenici srednjovjekovne Bosne i Hercegovine" knjiga napisana na latinici! Jedino Srbi Bosne i Hercegovine zasluzuju da se nazovu potomcima tadasnjih slovena na ovim prostorima!
Ma nemoj? Cirilica nije srpsko pismo druze moj isto kao sto latinica nije hrvatsko :D
Cirilo i Metodije su bili BUGARI, al naravno vi Srbi nikad historiju niste ni izucavali, vec ste je pisali uz guslanje i rakiju. Zato vam je u svakoj narednoj verziji druga prica.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Prije osmansko turske okupacije i silovanja Bosne i ostavljanja nakaradne hercegovine kao druge cijeline. Mater im tursku!
Prije osmansko turske okupacije su bile dvije inkvizicije i jedan krstaski pohod na Bosnu. Da ne pricamo o srpskim carevima koji su nas malo malo tuzili i Konstantinopolju i Vatikanu zbog "hereze" i "heretika u Bosni"... Mi nikad nismo imali prijatelje na Balkanu, necemo ih nikad ni imati, ali se nikad nismo dali, necemo se ni predati.
@lik55555555 Najbrojniji u Srebrenici u to doba su bili Sasi ili ti svabe po danasnji gdje su kopali srebro za pravljenje novca...kakvi franjevci ba
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
ne znam samo kako se bosanski muslimani (s)nalaze u ovome?
Ovdje se radi o historiji Bosnjaka patarenske vjere. A danas se time ponose Bosnjaci islamske vjere. Sta ti tu nije jasno djikane ?