Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U rezidenciji ambasade.
\'relevantni\' umjetnicki strucnjaci su govorili o djelu sto pokazuje da joj djelo ima vecu politicku nego umjetnicku vrijednost..
\"Naša najuspješnija umjetnica\" za koju u svijetu niko nije čuo. Al za Gorana Bregovića jest :-) Kako ste samo frustrirani :-)
odavno govorim da de.bili ne znaju prvo odgovoriti na 5w pa onda sve ostalo. who when where what why!!!
:) i ja sve iščekujem da pročitam kad, gdje...a ono ništa... Šejli svaka čast, jedna od naših najuspješnijih umjetnica, ako ne i najuspješnija!!! nadam se da ću imati priliku da prelistam monografiju...
Pa kad i gdje je održana promocija?. Kakva je ovo (ne)vjest? Jušer, prekjuče, u Bosni , u Švicarskoj u Americi u Republici srpskoj...