Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
uh mila majko koliko se isplakah
Stara vijest. I koliko znam vedran se i nije baš obradovao.. Mislim da je čak htio lika da tuži.. osjećao s eiskorištenim..
Fakat sam ponosan kad nešto ovako pročitam. Ponosan sam na Vedrana, na odnos prema životu i belaju večine nas koji smo rat proveli u Sarajevu... fakat sam se naježio sad kad sam gledao, i umalo rasplakao...a na poslu trebam glumiti opakog lika :)
Halo, novinari, knjiga izisla prije dvije godine, gdje ste vi dosad?
Vedrane HVALA TI. Postovanje!
Das ist Sarajevo!
@treba hvala na informaciji, knjiga je zakon...za to redovno pisem poruke da se streba svakodnevno pisa sta se zbivalo po BiH-i u periodu od 1992-e do 1996e godine pa i dalje...treb pisat i razokrit sve koji su u pozadini unistavali BiH-u a pogotovo domaci izdajnici i lopovi na vlasti! Koliko je para opljackano koje su donatori generozno dali BiH-i za rekonstrukciju svih infrastrukturi pa i kulturi ali tih para nestade,samo ostase lopovi na vlasti! Cast pojedincima.BiH4EVER! BiH4EVER!
Sto je zalosno a to je da domaci intelektualci ne daju vise paznje historiji i ljudima ko sto je bio Vedran Smajlovic...stvarno zalosno... BiH4EVER!
Limunov je prije par dana bio u aktuelnosti,poslije zatvora fuher ruski ponovo cvokuce zvjerskom retorikom zrtve,haj sto lici i podsjeca na pjenusave srbske ubice al vjecne zrtve??? BiH4EVER!
@Mute,dodat listi i skorpione,tigrove,crvene beretke,crne ruke itd...sve intelektualac do firerovih muzicara!mora da im je Wagner bio na usima ali Wa ginin-a krvava pjena!BiH4EVER!
J...ga Mlađo, sve je snimljeno: http://www.youtube.com/watch?v=kcCFJAfLTJE&feature=related Pomoć E. Limonova, ruskog \"pjesnika\"
Dobro napisa TIP TOP \"ne zna mladjo sta je Adadjio\",meni je najtuzniji al najljepsi \"Adadjio\" od Albinonija... Kad znas samo kak su divljaci primiivci i srbske zvijeri unistile biblioteku grada Sarajeva onda znas tko su i sta su!BiH4EVER!
Ma trebao je pisati o slepim guslarima koji su ispraćali hrabre bele orlove koji su iz Šumadije išli u Bosnu da brane veru otadžbinu i kralja.
Ovog se sjecam. I čuvena rečenica : .... Ne zna Mlađo šta je Adagio