Komentari (80)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ovako nešto bude bilo na Romaniji i po vrletima Šumakog entiteta, možete dići DVA PRSTA PAPCI
Ma mogu dizat i obe ruke. . :)
Bravo Meriot, bravo Sarajevska filharmonija...ovo je vrh !!!
Da, bio je lijep koncert, istina možda su prvi redovi bili zgusnutiji, straga nije bila neka gužva. Odličan potez Sarajevske filharmonije. Zvuk je možda trebao biti malo jači, ali to nije kvarilo ugođaj, kao ni plato koji je u jadnom stanju. U stvari, jedino što mi je zaista smetalo je segregacija. Šatori za VIP goste (da se zaštite od kiše) i stolice - hotelske, zasigurno - gdje je negdje trećina bila prazna dosta su iritirali ljude jer je jasno stavljeno do znanja ko gdje spada. Zato bi se koncert, kako je najavljeno jučer poslijepodne, održao i unatoč kiši - Filharmojija i VIP gosti su bili zaštićeni, a ostali ionako neće biti gosti dva hotela, čiji su Organizatori hodali naokolo s uvijek upaljenom cigaretom u ruci. Kako i priliči ovakvom kulturnom događaju. Znači, Filharmonija: ocjena pet, ostalo: ocjena dva.
S u p e r , nek jednom vijest nije da je auto zapaljeno ili pješak na trotoaru stradao ....!!! Svaka čast i sponzorima, realizatorima i izvođačima ...
HAOS! Voli bih da sam bio tamo.…
Jbg...nisam mogo stić...gledo maldive...jbg...prioritet
Lijepo je vidjeti da je dosta djece prisutno, treba pokazati djeci da postoji i druga (ljepša) strana ove vrste umjetnosti.
Lijepa ideja ocajna realizacija ko je god slusao klasne orkestre moze zakljuciti da se radi o amaterizmu, ali neka valjda ce se pocet razvijat umjetnost ali dok god se pljesce na amaterizam bit ce nam muzicka scena u ku***
A da ti sebe malo preispitaš, vrli poznavaoče svjetske muzičke scene...??? Koji si ti svjetski poznat kritičar, reci nam ...!!!
Klixe, obezbijedi snimak kompletnog koncerta, budi drug!
Kad se sjetim kako Bernstein odrađuje Simfoniju broj 3 : ''Zlatne kašike'', sav se naježim čovječe
Ah, konačno koncert na koji istočnjaci ne mogu doći, osjeti se svježina u zraku
ma neće, Sarajevo je ionako puno šljama
Dobro je, ima još nade za ovaj svijet
glup si ti za te stvari trira. preglup
Točno se u publici ne može primijetiti niti jedna zamotana hanuma. Logično.
A tebi tOcno na celu pise da je ovo za tebe "spansko selo". Produzi dalje, Tompson je iza kuta, sad ce njegovo tradicionalnog gostovanje u Lasvi, za tebe i takve kao ti, nije ovo za tebe.
@rampage Što se ljutiš brooto. Jel što se mahrama plaća 270 KM, a brada samo 130 KM?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Fantasticno a i izbor je " tamam lagan za nasu publiku"!