Narodno pozorište
0
Premijera filma "Rezolucija 819"
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle god vi genocidasi ne shvatite sto ste ucinili i ne priznate zlocine genocida ne samo u srebrenici vec cijeloj BiH i zatrazite oprost nema buducnosti a osveta ce biti sve realnija, vase cetnuke i genocidne stakore koje su tu enklavu ubijale sve te godine u okruzenju zelite izjednaciti sa svojim junastvom od kojeg danas imate komplekse retardirane stoke ubijajuci civile gdje god ste stigli pa gdje god zakopas lopatom u genocitetu masovna grobnica ne samu u srebrenici i znjte da nama buducnosti a vrijeme naplate ce biti kada se najmanje budete nadali. To je nesto sto ne smijemo zaboraviti zbog onih koji leze ispod temelja Genocidne tvorevine na cijim kostima leze temelji Genociteta i vas obraz krvave ruke koje vam smrde kao i vasa dusa fasistickko genocidna.
brisi asime novinaru istinu o zlocinima na srbima u podrinju dobro te onaj handri ali ti znas sto ti pise da je istina o zlocinima srebrenicki muslimana
Nadam se da ce film pokazati sto jos nije niko uspio da pokaze . Stvarnost, patnju ljudi, pravu pricu o Srebrenici, o zlocinima pocinjenim nad Bosnjacima, o blizu 8000 ubijenih ljudi i djece, o silovanju zena, jednostavno o najvecem genocidu kojeg Evropa ne pamti jos od Drugog svjetskog rata.