Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zanimljivo je da se na FEST-u kao drzava u kojoj je film napravljen navodi RS. Taj namerni propust organizatora govori o njima samima a sto se nezavisnosti RS tice, bice nezavisna kad se 32. decembar uvede u kalendar. Sto se samog filma tice, zelim puno uspeha, BiH filmografija je ionako nadaleko poznata!
http://www.youtube.com/watch?v=YPYuhqIzc9k a i medju ovim komentarima
STA IZ RS - A ? NAS BH , BANJALUCKI FILM ! e moji novinari, da je vama samo separacije !
Koliko god da vi koristili \"termina\" cinjenicno stanje se nece promjeniti, Republika Srpska je sastavni, neizbrisivi dio BiH. Na vama je sada samo da odlucite, da li zelite teritoriju RS unutar BiH, ili nastavite sa \"terminologijom\" pa da RS postane nezavisna cjelina. Trece opcije nema, ma koliko vi zapomagali da vam pomognu da nas se rijesite.
Ne bih se složio sa tim. Nisu svi Srbi genocidni. Po tome ispada da su svi Bošnjaci mudžahedini.
Mislim da je ispravan termin za stanovnike Republike Mrske - genocidasi!?
@... Zar ne kontaš ironiju i šprdnju u postu cjenjenog kolege ... ?
Da li stanovnike * Republike Hrvatske zoves: republiko hrvatasi * SAD: sjedinjeno-ameriko-drzavljanci * BIH: bosnohercegovanci * Narodne Republike Kine: narodno republikaski kinezi Da ne nabrajam dalje, jasno je svima ko cini onih 20% nepismenih u BiH!
@Me, Nisi ti iz RS već iz peezde materine. Pametan si k\'o moj isprdak. Kontaš?
@Me u mojoj RS vise BiH zastave, može biti da si ti u nekoj drugoj dimenziji? Po opisu čini se da će biti zanimljiv jer se obrađuju domaće teme. Čudi me da ga još uvijek nisu poslali iz BL u naše kino. Možda sam ga i propustio. A to što je premijera u BG umjesto na daleko poznatijem Sarajevskom festivalu je čista Dodikovska odluka. Film finansiran iz budžeta da bude premijerno prikazan u Saraybosni? Ma daaaj. @... Čeka izbore. Zemljište je već otkupljeno, pare spremne, samo još nije pravi trenutak.
@Me Možeš se ovdje koorčit al hajd kreni preko granice i glalami hrvatskom ili slovenačkom carinaru da nisi iz BiH i da pasoš koji nosiš laže kad na njemu piše BiH. Ha, ha, Spakovao bi te po kratkom postupku nazad preko Save u BiH.
hoce li prije dodo zavrsit 5 kilometara puta do gradiske ili ce republiko srpskasi napraviti jos jedan film?
Pa i ja sam iz RS, a ne iz BiH, pa tako i film
Najgori su ovi novinari sto ne pisu da je film prvenstveno iz BiH.
Ovaj film je najveci pretendent na glavnu nagradu za najbolji igrani film koju dodjeljuje renomirani internacionalni festival u Donjem Zabaru.