Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Enki, tvoja sreca pa si Francuz i to i ostani. Jadni mi kojima je vazno ko je sta i odakle je. Ljudi - covjek super kotira u Parizu - budite sretni da imate priliku vidjeti njegove radove ovdje, kao i da ce biti gost!
I sta sad to znaci, ako je iz Sarajeva onda je on genije i treba mu sve stripove kupiti, a ako nije, onda ko ga je-be, stvarno ne mogu tog pa-pan-luka. Uostalom, da je htio biti Bosanac ili Jugosloven, ne bi se izjasnjavao kao Francuz i pustite vise covjeka na miru. U glavama pa-paka postoje samo \"nasi\" i \"njihovi\", za-losno.
Enes Bilalović - Enki Bilal, rodjen je u Beogradu, ali je kao dijete otisao da zivi u Pariz. Nije iz Sarajeva :)
A ok, eo nasao sam, Enes Bilal rodzen u Jugoslaviji pise 7 oktobra 51, otac Bosanac, mater iz Slovacke ..
Jedva čekam :). Uvijek kupim bar 3-4 knjige.
Pa zar Enki Bilal nije porijeklom iz BiH, iz Sarajeva tacno ??