Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast generale. Jucer sam bila ganuta do boli gledajuci prazne stolice i dugu nad njima duz glavne ulice naj glavnijeg mi grada. Danas vidim da Vi vitalni ostajete potpuno dosljedni sebi, Bosni i Sarajevu. Volila bih povodom Dana Sarajeva i Vase knjige cuti jasnu, drcnu i odrijesitu besjedu ambasadora Hrleta, ali on ocito ima svoj becko-hercegovacki ritam. ZiviliVi nama Generale!
NA ZAPOVJEST, GENERALE !!!
HVALA ¸¸¸¸GENERALČINO\'\'\'\'\'\' ZA OVU NAM SLOBODNU BOSNU IHERCEGOVINU !!!!!!!! I U NJOJ NAM DUGO POŽIVIO !1! HVALA
Komadante Sarajevo je uz tebe..!!!
@emina cestitam, iskreno od tebe, a ne ko ovi lazni multietnicari hvala u ime svih iskrenih i postenih...brate ne volimo se i cao sto da se pretvaramo..
@SRB-IN: za Nargilu ne mogu govoriti ali ja ti pisem iz oslobodjenog Sarajeva
al ste se odbranili svaka vam cast... bogati odakle tipkas?
Jovan ljudina, crknite dusmani, krvo vam sto smo se branili i odbranili, gubitnici jadni!!!!!!
Ako je bude dočekaćeš je u zatvoru ratni zločinče!!!Ako je ne bude , slavićeš se u samo 27% svoje džamahirije!!!!
Slavko Potur (koji je sinu nadjenuo ime Nedžad) predstavio knjigu Jovana predratnog kriminalca Potura.
@zlata sve bi se sa tobom slozio da pisete, a sve nekako propustite za m u dz a h e d i n e, danas v e h a b i j e ili logori za Srbe Viktor Bubanj, Tarcin,Kazani te zlocini Nasera Orica oko Srebrenice ili z l o c i n i u Bradini kod Konjica kada rat nije bio ni poceo, kada su cijele porodice p o b i j e n e treba li Zlato duso moja neko o tome pisati...ili je to u dz a m a h i r i j i zvanoj Federacija, zabranjeno zakonom...jel zlato nase? nismo mi stranci pa da nas lazete...mozete onog d e b i l a Incka lagati on ne zna ni ko mu j e b e zenu...a kamo li sta je u BiH bilo za vrijeme rata
Svaka cast. Treba pisati da bi se znalo. Deasava nam se da nam u oci govore da nije bilo opsade, Srebrenice, konacnog rjesenja za Drinu, da nisu bili naoruzani, da nisu imali plan... Obrnuce svaku istinu, nenapise li se, uskoro ce oni postati zrtve. U ratu i u miru, Bosna ipak traje, vjekovima. Nisam vidjela da je ovaj put istaknut ambasador Hrle, pravi je simbol politicke i diplomatske pobjede nad lazima i laznjacima. Ovakvi uspjesi i primjeri nam trebaju, ne bezlicno beznadje...
kod Bosnjaka zlocinci knjige pisu a oni se dobru nadaju...
Ovog placenog ubicu Srba -sto se zove J[O]van Divjak treba objesiti na Principovu mostu da ga svi Srbi pljuju dok ne lipse.
Divljaci su korjenom iz Okucana ,a ovaj Ovan je rodjen u Beogradu.On ima sa Bosnom toliko koliko ima njegov obraz i novcanik [poturica i lopov]
Ovu vucibatinu sto se Divljakom preziva treba ucmekati usranim maljem. Takve bitange nije u nasoj JNA blio.Samo se izlezavao i krao,mrijestio ribe u kancelariji.Zbog svega toga je i bio osudjen.Kao osudjenik je prebjegao u najzloglasnije Muslimanske jedinice \'patriotske lige\' da ih priprema za osvetu sto mu se sudilo tamo.
čovjek izdržao bečki kazamat, nije šala