Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ce tak fasovati
Ispostavilo se da su svi ovi \"pacenici\" iz doba bivse drzave, kasnije dobro naplatili svoje zatvorske dane, ali i da nisu dzaba robijali. U normalnoj drzavi postoji krivicno djelo podrivanja ustavno-pravnog poretka zemlje, a ne ko sad, da mozes pljuvat po drzavi i zagovarati njen raspad, a pri tom uredno primati platu i sve ostale naknade od te iste drzave.
kakvom liku vi dajete marketinski prostor.on i ljubo cesic rojs - dvoje dvorske lude u Hr saboru i dva kompanjona na jagnjetini...
Čudo nema dežurnih če.tnika i braće im iz SDP-a da malo povraćaju i smrde