Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đe si Mister Hik!
Zasto Alan F nije plav?? Ali nema veze, stvarno se nadam je dobro
Kod nas grupa ALAN FORD IGRA na političkoj sceni već 25 godina , jes' da je Sarajevo provincija u svakom smislu, al da ipak nisu malo zakasnili ?. Što da ja plaćam njima da ih gledam kad mogu da gledam svog omiljenog lika sir Olivera - lopova džentlmena , kojeg kod nas magistralno tumači Dragan Čović, i to u svakoj prilici i na svako nezavisnoj TV ! :)
odlično,treba ovo ići gledati
Samo sto nije Mister Hik nego Super Hik, a on nije bio clan TNT grupe vec njihov protivnik. Inace, ovo je fantasticno!
Dobro je vidjeti nešto što te vrati u mladost ali na neki čudan i na novim temama utemeljen način. Hvala Kamernom teatru 55 na osvježenju repertoara i da to rade što češće.
svaka čast