Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Predstava je produkt sveukupnog neznanja kako redateljice, tako i samih glumaca. Vodjena idejom da se nedostatak glumackih vjestina prekrije skidanjem po svaku cijenu i da se neuspjelo citanje zatomi podilazenjem vecinskom, malogradjanskom ukusu. Ko je citao Wedekinda moze razumjeti koliko je ova pubertetska igrarija strasna. Zalosno je da je Akademija ovu uvredu odlucila prezentirati. Cisti diletanti.
Gaon, slazem se uglavnom s tobom. zato i ne razumijem ovacije publike nakon predstave.
Porazavajuce uvredljivo ukazanje pubertetske fascinacije golotinjom. Obnazenost kao svrha samoj sebi, bez price, bez logike, bez gradjanskog ispitivanja, bez inteligencije. Uz tom, moze se pronaci pregrst lose glume, dikcije, homofobije...
informacije i rezervacije za predstavu Budjenje proljeca na telefon 062 549 971