Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
predlazem da sljedeca manifestacija bude ispred begove dzamije!
Bas super izgleda!
gledam danas ove u roza boji dva tipa i dvije picke kruze oko strose i nesto kofa plesu, kontam jesul dobri u mozak
Trebali su da im uvale zelene krede pa da šaraju zeleno radi Croatia Libertasa.
nisu samo djeca uzivala i ja sam... :D
nesta zanimljivo ..ceca mozda ili kalach......
Joj mene ove na 7 slici gledale koda sam neznam ti sta hahahaha ..
Najluđi su prolaznici, ko da su vidjeli vanzemaljca :shock :)
Ne kaki! Kakvo plasenje djece! Nijedno dijete nisam vidio da se plasilo, naprotiv, smijala se djeca! Jedino odrasli kao sto si ti mogu da seruckaju na nesto sto konacno malo unosi vedrine i novih boja u ovu sarajevsku sivu svakodnevnicu!
Ovakwo i treba da bude, ne samo Sarajevvo vec cijela BIH. Drago mi je sTo se ovog ljleTa desilo chudo u nasem gradU.......mir.
Podrzavam sve vidove kulturnog uzdizanja i zabavljanja omladine! Ali ovi se deru i skacu po gradu, plase djecu! Fakat su iritantni, trebalo je to malo bolje organizovat.Neke cetri cure idu gore dole i vriste...kakav crni praznik za oci i usi! Kindurijada!
Kad vilenjaci budu karirani bice i one... :)) Osim toga, cure uopste nisu iz BiH i hebe se njima za onime sto tebe muci.
A sto bas one tri da farbaju lica pa u ZELENO. Imal kakva ljepsa boja kao naprimjer karirano crveno bijela ili tako nesto.
www.kindjurijada.ba Pogledajte galeriju 29.08.2008 Club Afrika - Stup DJ Ahmaad Kenan from Sa DJ Focho DJ Aldin Dj Ismix Kindjurenje obavezno
Budalaština nema dalje!