Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@K U R A C DO... 11.07.2010. u 23:10 vi ste muzičari po bolonji tj. ovi novokomponovani. kad se izvorni rok zvao ritam??? rok je rok i tu nema priče. Dobro,kako Vi kazete gospodine @ K U R A C DO....Oprostite,meni laiku, ako sam Vas uznemirio u vasim ubjedjenjima u vezi muzike.Mozes li samo ,meni neukom objasniti,k\'o su ti izvodjaci izvornog rock-a.Prosvijetli me,ne zelim da umrem bez te spoznaje.I na kraju moj prijedlog za tebe,o sveti @K U R A C DO...Posto si ,kao sto se moze vidjeti iz komentara,upoznat sa muzikom,vjerovatno si slusao ovo remek djelo: Electronic,trip-hop,progressive rock band \"ARCHIVE\"-sa projecta \"NOISE\" iz 2004 godine i skladba \'Fuck U\" Volio bih znati Tvoje cijenjeno misljenje za ovu pjesmu Unaprijed hvala !
vi ste muzičari po bolonji tj. ovi novokomponovani. kad se izvorni rok zvao ritam??? rok je rok i tu nema priče.
Ukinuse komentare o s.a.m.o.u.b.i.s.t.v.i.m.a. u RS-u da se ne vidi kako se slave ti podatci i to od strane onih koji se u.b.i.s.e. glumeci multikultistatijaznam i zalazu se kao za zajednicku, a ne podijeljenu drzavu u kojoj ce svi ravnopravno zivjeti. Strah od razotkrivanja L.I.C.E.M.J.E.R.J.A.?
pa zar brejkersi nisu ritam i blues, dakle to je to. kaj fali
k u r a c dobar fest. koji će k u r a c brejkersi? kakav je to bluz?