Promocija monografije
1
"Pozdrav iz Bosne i Hercegovine"
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veliki prijatelju sve čestitke od mene i moje porodice
Draga Vedrana to ti jre institucija za pametne,a za smijesne i cudne postoje druge ustanove ;))))
A sto je to bosnjacki institut ? Nikada nisam cula za takvo nesto . Smijesno mi zvuci .
ti si glup, i ponosan na to.
fala bogu nisam istog porijekla ko ti majmune gudelju jer bi se tada bas stidio. Mi smo ponosni Bosnjaci zemlje Bosne,ponosimo se svojim precima Bogumilima jedinim starosjediocima zemlje Bosne od kojih su Bosnjaci. Hrvati i Srbi su uljezi u Bosni.
Remek djelo. Kupite knjigu, pa komentarisite.... dosta s time mlacenjem prazne slame. To Skoro!!!!!
Kad procitam tvoje komentare,naravno da se stidim
vidi jada.... bosnjacka kultura seze najdalje do dolaska turaka na balkan i u bosnu i hercegovinu. prije toga su bili ili srbi ili hrvati. pisaj tu kulturu i istoriju kad se stide cinjenica o svom porijeklu
nazalost nisu kontaktirali velikog ljubitelja bosne i covjek koji zna dosta i koji posjeduje velik zbriku razglednica iz bosne i hercegovine Berislava Sekelja
Fino sam tak!Kulturom na svakom nivou ponosan bit na Bosanskohercegovacki identitet koji se zaboravlja. @Vehbija jel ti krivo?:) BiH4EVER!
divi Muje divi mu fesa hahahaha... jelno drzi Havaz u ruci?? :) a i carapice su mu za 5