9. Evropski književni susreti
0
Povratak Milomira Kovačevića Strašnog
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mene strasni ucio da fotografisem, prije rata u crvenoj galeriji...
da li jos nosi onaj isti dzemper
Meni se cini da je Milomir Srbin. I to pravoslavni. :)
Da li je neko upucen u slucaj vezan za njegove roditelje. Navodno njihovo ubistvo je ostalo nerazjašnjeno a desilo se tokom rata? Strašni je legenda ovog grada!
J, zasto bi Strasnog trebalo popljuvati?
Dobro dosao kuci, Majstore!
ja, znam, da se vraća moja jaran milomir strašni, jeda velika ljudina, veća od gomile goveda koji predstavljaju bosnu. Ko ne zna ko je Milomir Kovačević Strašni, radije, neka šuti.
Kakva divna vijest
dobro dosao milomire! sta je, misevi ,papci, na ovu vijest ni jednog komentara, zato kad je dino merlin ili avaz u pitanju,odmah 3000 komentatora se jave..ili kad treba nekog popljuvat...e jadovi!