Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Odlazi cirkus iz naseg malog grada! Ukratko: Prvo vece nabildane face, djevojke sa dopicnjacima cuclanje cucli partijanje uz tehno uvozno pivo i jeger, zatim Jasmila sa pricom kako treba voljeti i smijati se poljupcu dva muskarca, pa onda neki kinezi za koje niko ne zna ko su i odakle oni ovdje, poslije se zahuktava Severina na crvenom tepihu zvijezda amaterskog porno filma, onaj turcin zvijezda turske saFunice i na kraju slag na tortu Jelena Karleusa zvijezda nemam pojma cega da kazem muzike nesto mi zao! Uglavnom SFF nosi etiketu urbanog kulturnog pompeznog regionalnog dogadjaja a ja nista ne kontam!
krik ni sam to ne bi bolje mogao napisati... svaka cast carko
zadovoljni odlaze,a mi ostajemo u svakodnevnici bez ijednog povoda da budemo zadovoljni?
ovih 5 nisu na svakodnevnici :) blago njima..a sto se tice placanja,kako ce naplatiti od mene kad sam ja sretan na birou :) nazalost ili srecu ne znam vise ni sam?
Etnički zločinom očišćeni Banjaluka, zapadni Mostar, Bijeljina, Trebinje, Stolac nikad, ali baš nikad neće imati nešto ni blizu, ponavljam ni blizu slično kao što je glamour SFF-a
svratio sam samo da procitam komentare filmskih strucnjaka na klix-u, priceless!
Ja sam dosao zadovoljan iz parka, ko lampa
Da li samo ja ne vidim ni jedno "zadovoljno" lice na ovim fotografijama ili vas ima još?
odlaze zadovoljni..a sponzoruse i zadovoljne i zadovoljene..
.....svi odlaze zadovoljni ........... a tko je zaovoljio karleušu.............
Jesu li Karleuši pokisli silikoni na ovom kijametu.
stekao sam utisak da su za ovih 20 godina Crvenim tepihom prošla većina "faca" koje su koliko toliko značajne za filmsku industriju. Osim holivudskih zvijezdi, crvenim tepihom SFF.a više nema ko proći..