Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bezveze... da budemo realni bezveze
To je bivse \"Zvono\", danas se zove Underground i to je ustvari sada kafana, no povremeno se organizuju i izlozbe, pa samim tim prostor postaje i galerija, nesto slicno onomu sto je bilo i prije rata. Underground se nalazi veoma blizu Meeting point-a (bivsa Trasa), nekih 50-ak metara prema Drveniji prije trolejbuske stanice za Dobrinju.
Gdje se tacno nalazi ova galerija, adresa ili nesto slicno???
Molim te uploadaj na youtub. I od kud medijski prostor ovom covjeku? Ha? Polugolih, bleh davno je prosla s e x revolucija, za animalne nivoe. I da od tad nije vise nikad napisana pjesma o svim ljepotama zene. Vec s r a nj e bas ko ovog doticnog gospodina. \'ebo vas svako.
njesra stari uspaljenik
Zakleo bih se da se mjesto zove Undergroud, ali haj..
nabijem vam umjestnost....nemoj da bi jos sta trazio od grada..nekulturniji si od mene majmune...prodaj aparate i odnesi pare tetki Zilhi..
sto se mene tiče ove zene nisu u klinču nego u klincu
strasna seljacina, a i fotograf nije mogao naci neku sliku bez cigarete! ;(( umetnost je sirok pojam.., ko je bio ovaj covek ne znam, ali je sada ocigledna umetnicka NULA. sta, ovo neko stvaralastvo?! strasan baja! ;)) @vidi, daj nam snimke da vidimo.
ruzne pihcke kod ove runjave
Nidje veze, yebala te ta cigara ovisniče.
trebo je mene uslikat ja bi mu za dzaba dala
sto bi ovu... gosp na zadnjoj slici
Erol živi staru slavu. Znaš Erole oni radovi koji su nastali kao proizvod ljubavi i svađa sa jednom osobom su daleko močniji u tvom stvaralaštvu. Umjetnost nedozvoljava opuštenost u kakvu si uletio. Sljedeći put zavrni samom sebi prst tako da te zaboli prije nego što pritisneš okidać na aparatu. Pozdrav od prijatelja koji cijeni tvoj rad.
volim sve sto vole mladi
slobodno novinarstvo ubrzano cenzurise komentare :D