Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
načelniće ,ne branite me i ne mješajte sa sobom,prisjelo vam.
sve je to tako drugarice tuzlanko,ali ja radim za opšte dobro.i meni je tuzla draga .ni sam neznam kako sam sve steko,ali eto u pisce se dadoh i njihovim životima u romanima.šta ja tu mogu čovjek je za državu,a ova naša tuzla je za čovjeka vazda bila.
Imamoviću, koji ti sada član žirija piše knjigu.IDE LI ONA STARA IGRA ...LOVA,LOVA,LOVA U TUZLANSKOM OPŠTINSKOM CABARETU...........................................SAVJETNICE,CICE,MICE......OJ,ŽIVOTE U NAJSTARIJEM GRADU RAZVRATA.