Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je tako dobro izrezirano.. ljudi nemaju sta da jedu, standard nikad nije bio gori i ima tendenciju da bude jos gori, a cijene knjiga su za ovdasnje ljude ogromne.. Imamo najskuplje knjige u cijeoj Europi!!!! Zasto o tom niko ne piše!!!! A zasto je tako, tako je jer ljudima u ovoj drzavi koji su na vlasti nije u interesu pismen sloj građana, jer se sa njima teže upravlja i rukovodi. Ta politika se režira vec 12 godina. Daj nacionalističkih papaka što više oni su snaga drustva.. Vrijednosti i PRISTUPAČNOST KNJIGE u ovom gradu i ovoj drzavi predstavlja misaonu imenicu... Neka nam je bog na pomoči, a ti šahinpaša uberi jos dok mozes..
Sahinpasicu Hoces li predstaviti neko novo \"djelo\" LUDJAKA POD SESIROM. Ili se je \"autor\", \"knjizevnik\" itd upustio u ljubavne price. Mozda napise koji \"ljubavno-piramidalni\" roman.