Od 18. do 25. januara
0
Počinje Kamp animacije Neum 2009.
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko znam, a siguran sam 99%, jer je dijete mog jarana islo u ove radionice, tamo nikada nije bilo djece iz drugih zemalja osim bih. a neki dan sam na radiju slusao da su ucesnike predlagali kantoni. nastavnici skola predloze, a kanton posalje tri ucenika. posteno i odlicna mi je ova ideja da se organizuje kamp i na drugim mjestima, a ne samo u neumu. meni je to sasvim o.k. i sta trebaju da taj lik iz neuma organizuje kampove po bih. garant ima logistiku za tako nesto
pa valjda vidiš iz priloženog šta hoću!Hoću da mi dijete nastavi tamo gdje je stalo prošle godine,naravno da je talentirano kad je iz mase izabrano da uči o crtanom filmu.Ali,poenta nije u mom djetetu,poenta je u slijedećem:NETKO JE OTEO IDEJU ZAČETNIKU OVE CIJELE PRIČE,A TAJ IDEJNI ZAČETNIK SE ZOVE JURINKO RAIČ I ČOVJEK ŽIVI U NEUMU,ČOVJEK JE DAO SVE ŠTO ZNA( I IMA) ZA OVU PRIČU,A SADA GA JEDNIM POTEZOM NETKO IZ OVOGA ISTISKUJE. I ovo treba da se zna -kampovi ovakve vrste su i zamišljeni da talentirana djeca nauče od pravih majstora( što mislim za neke sa ovog spiska da i jesu),prošle godine su sa mojom kćerkom bila djeca iz cijele ex-Yu,super druženje,super atmosfera,a nešto se i naučilo. Ja kao laik toliko!!!
Pa ne kontam šta ti hoćeš? Ako ti je dijete već par puta bilo u tom kampu valjda je red da i druga djeca dođu na red. Jeli to tvoje dijete bogom dato da samo ono dolazi svaki put u kamp? Ako ga ne zovu, onda ga valjda ni ne trebaju, jer da je kakav talenat i da ima kakve koristi od njega, zvali bi ga.
zašto je iz svega ovoga maknut začetnik ovog projekta Jurinko Raič i tko je odlučivao da se pozovu djeca i mladi u taj ovogodišnji kamp.Moje dijete je bilo već par puta u tom kampu u Neumu,ove godine nitko nas nije kontaktirao,danas saznam iz medija za ovaj kamp??? Znači li to da sve što je dobro treba da se vodi željeznom rukom iz Sarajeva!?? Sramota!!! Uvrijeđeni roditelj iz Mostara!!!
Sve se moze kad se hoce. Ovo vec lici na civilizaciju. A neki Oxford-i i njihova predavanja itd. MI MISLIMO, MI RADIMO, MI MOZEMO!
p.s. Sejo, nemoj da mixas pica, samo 3D Max-aj:))))))))))))))))))))))) :*
ma da samo znate kako sam ja ponosna na svoje kolege:)))) ljubi vas kolegica iz narancaste 16. dobro se provedite, jer za dobro predavanje nema sumnje:*
E hvala bogu, nek se barem jedan animacioni događaj u BIH održi u organizaciji normalnih i školovanih kadrova a ne pod palicom onog polupismenog seljačića i psihopatskog nasilnika Berina Tuzlića.