Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stelt ovi ti ga sukaju pravo, ja necu samo da ti kazem nije "sviju" vec "svih"
Za Stelt???? -Papak jedan, kao prvo film se zove "Kod Amidze Idriza" a ne kod dajdze Idriza. Vidim da ti selo zadaje bolove, pa imam idelanu poruku za tebe. Cobane vrati se. Ovdje se neradi o srbima kao naciji papak, nego o filmovima koje oni produciraju. U ostalom, fimlovi su im kita kao sto drug rece gore.
film se treba definitivno pogledati. fenomenalan je! a sva sreca pa vam uzitak gledanja nece kvariti primitivne nacionalisticke face u kinu.
kako mozdani invalidi poput tebe moraju odmah da se jave... samo me to interesuje... mislim kako ste uopste naucili da koristite kompjuter... ili jos bolje kako ste naucili slova... misterija totalna...
Shta si se ti odmah uhvatio sela. Mora da imash more na svoje selo odakle si dosao, pa sada hoces na druge da basic svoje komplekse. Suti, bolje ti je. Covjek je upravu. Dok su sela branila Bosnu i Hercegovinu ti si bio sigurno vani, ili si josh uvjek vani, na duldungu...Drugo mora da slusash Cecu, a ako slushas, zao mi je shto te cete nisu roknule kad ih toliko volish.
Ja nisam Srbin kretenu pa hvalim film zato sto je dobar. Gledao sam i "Kod daidze Idriza" i gledacu i ovaj zato sto volim dobre filmove i ne djelim ih po zemlji iz koje dolaze. Za tebe uostalom i nije kino, vjerovatno je selo odakle potices bilo udaljeno 50ak km od najblize kino sale.
udure je ba srbi dzaba reklamirate film ovim komentarima, kad svako zna da je film obicna kita.
Takodjer jedva cekam. Od sviju cujem da je film odlican.
Ovi Srbi imaju smisla za ime filam u pm.
jebo te kengur
JEDVA CEKAM!!! :)
treba vidjeti i umrijeti od smjeha