Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ovo ono kad Sarajlije jednom u godini kazu "jesam sinoc gledo dobar film u kinu!" ;) shala mala
Valjda ću dobiti godišnji pa da pobjegnem u p.m. dok traje ova parada paćenika i kokuza sa akreditacijama. Sve lafo neki filmofili.
A gdje nam je direktorica filmske akademije tatins mezimica Ganicka,ima li karte dzaba kao i do sada ili joj Purivatra ne trpa kako se udala pa joj uredno naplati.
Sarajlije i Sarajke!!! Stvarno ovo počinje da ide u krajnost. Pa jesu li to jedini gradjani u BiH? Klix sramite se, odakle znate da su to Sarajlije i Sarajke? Ovdje najmanje njih ima, jer oni su poznati kao stipse ljudi, tzv. mentoli
Pun grad šminkera i debila, operisani od sporta! Da se nekim čudom cure nafuraju da idu na tekme tada od ovih šminkera ne bi mogao doći do karte, sve papučar do papučara !!! Ove mlađe i možeš nekako shvatiti, ali nikako mi ne idu u glavu šminkeri u srednjim godinama, kome se oni šminkaju?
ne znam koja je slika po redu, frajer u zutoj majci ima dobre ZENSKE sise!
Svako vidi ono o čemu mašta...:)
takoje quit uz mastanje i sanjarim :)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)