Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sula legenda!
20 i više godina ponavlja se dobro osmišljena propaganda o tri (strane, vjere, nacije, naroda). To je je najveća laž koja je za mnoge ispranog mozga postala istina (Gering). Uvijek su bile i ostale dvije (strane, ideologije).
Ovim putem zelim da odam pocast svim poginulim borcima ARBiH kao i vecini zivih, jer su i oni davno umrli od nepravde koja im je nanesena. Mislim da je Alija mogao potpisati podjelu Bosne odmah '92, jer je ista neminovno podijeljena '95. Samo je na papiru cjelovita. Cesi i Slovaci su otvorili bocu vina i podijelili se bez ubijanja. Tako to rade civilizovani ljudi.
Kratko receno,gospoda Popuslic!Al i dalje glave u pjesku...Ko nojevi :)
Flipovicka,s koje si ti planete? :)
Planeta majmuna,u fazi selidbe sam na neko ljepse mjesto :) Ali cutim o tome,plasim se da me ne ukradu Amerikanci :)
O jbt sve li ce bosanac i srbijanac u pjesmu okovati. Da proizvodimo druge stvari kao pjesme bili bi najbogatiji u evropi. Pjesnicka nacija.
Bosne je bilo i bice je. Portal klix sve vise provodi politiku veliko srbijanskih ideja i ustaskog fasizma. Jedni su branili domovinu, svoju porodicu, imetak dok su drugi klali, pljackali, ubijali djecu, palili ljude...
Hebo me sav svjet kad se prijavi onog maja 92,trebo sam otic u Njemacku i sad seruckat kako je tesko...
kad sam citao Sarajevo-x.com znao sam za sta se zalaze taj portal... ovo danas samo da se nabije pregleda pa da sve zadovolje.
Kakav bolni sevdah intro... uzeli muziku od Gerdundule status quo https://www.youtube.com/watch?v=eGZZppPvE4o
kakve 3 strane bogati klix?? zna se ko je bio za Suverenu i Nezavisnu Bosnu i Hercegovinu i ko je zelio nju unistiti. ne izjednacavaj heroje koji su stitili drzavu zajedno sa govnima koji su se borili za njeno unistavanje.
U armiji BiH su bili i muslimani i hrvati i srbi (bosanci) i nisu dobili nista a cetnici, ustase i balije su drugo i oni su profitirali kroz sada postojece stranke jer su to sve ista g*vna politicari i nacionalisti
vojnici BiH armije su dobili g*vno
Kad su Bosnjaci u pitanju, Bakir Izrtbegovic je najvise uspio. Ima svoje shopping centre i privatnu banku. Sve napravljeno novcima od donacija.
JA BI RADIJE REKLA OVAKO: RAZOČARENJE VEĆINE NARODA NA SVE TRI STRANE JE SVAKIM DANOM SVE VEĆE I VEĆE I VEĆE HARA NEIMAŠTINA, GLAD, BOLEST, BIJEDA, SIROTINJA, NEPRAVDA, OBESPRAVLJENOST HARA NESIGURNOST, STRAH DA SE IZAĐE NA ULICU DA TE NEKO NE UBIJE, HARA SVE VEĆA I VEĆA RAZLIKA OD ONIH NEKOLIKO PORODICA KOJI VLADAJU I NAS OBIČNIH SMRTNIKA SVAKIM DANOM SE POLITIČARI SVE VIŠE I VIŠE PONOSE I HVALE OTVARANJEM SIROTINJSKIH-JAVNIH JADNIH I BIJEDNIH KUHINJA ZA TO SU SE BORILI MOMCI, ZA TO SU MOMCI GINULI, ZA TOSU MOMCI OSTALI INVALIDI ZA TO SU ŽENE OSTALE UDOVICE, DJECA BEZ OČEVA SRAMOTA DA VEĆA NE MOŽE BITI
Ja i dan danas žalim za Bugojnom, Brodom i Šamcem.
Kojim, Slavonskim ili Bosanskim Brodom/Šamcem?
Bosanskim, valjda se podrazumijeva. Isprike. Nastojim biti što kraći kad pišem.
S R E T A N V A M D A N N E Z A V I S N O S T I Mrzitejima BiH crknite od muke dusmani :):):)
"Ljudi bez muda i casti ko hijene se mlate oko komada vlasti." Sva istina u jednoj recenici.
Obećali su nam domove po mjeri heroja, dali su na heroje po mjeri domova