Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka ti je lahla zemlja bosanska... Ova predstava bez Dragana Jovičića više neće biti ista. Iskreno saučešće porodici, prijateljima i svim poklonicima teatra.
Kako je moguce da u jeku pandemije glumci odrzavaju predstave jer ne mogu drzati rastojanje niti se zastiti maskama..ovo je krajnje neodgovorno od uprave i direktni ste krivci za smrt ovog covjeka a mozda i drugih koji su zarazeni
Steta. Ostadose samo ovi mladji sto im je vrh kulture neki Buha i Kureli
Sarajevo mu se najmanje može odužiti trgom ili ulicom. Zaslužio je to još za života. Bavio se glumačkim poslom onako kako je to najbolje znao - doajen BH glumišta, nikada se nije spuštao na razinu sitnog politikanstva i stranačja.
@ManGodMonster slazem se, njega treba i vrijedi pamtiti, zao mi je samo sto ga vise nije bilo u javnosti a valjda je i u tome njegova velica u toj skromnosti i odanosti pozivu i da nije zelio da se pelja u sav ovaj mulj koji danas gledamo
Dragan Jovičić je bio dio Sarajeva kojeg su mrzili srpski i hrvatski šovinisti, a u posljednje vrijeme i bišnjački. Taj smrdljivi ološ ne voli ništa što se ne može označiti kao isključivo srpsko ili hrvatsko. Pored miliona granata, Srbi su na kraju i otišli iz Sarajeva da ne bi živjeli sa Bošnjacima i Hrvatima! Fuj!
Tuzhno. Svaki put ovako bespovratno ode dio Sarajeva koji je bio jako dobar.
Potresno.