Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgore od svega je sto se gdin Djulic dobro naklepao para vrseci razne malverzacije, zaduzujuci se kod svih na sve strane pa samim tim i kod glumaca s kojima je radio, uplacujuci im ponekad neki honorarcic na koji nikad nije uplacen porez i ko zna kakve gadosti a pri tome dobivao enormne svote novca...gdje su pare sejo? KAKO TE NIJE STID??? i naravno da ce gospodin Barba reagovati kad mu Djulic slozi zalopojku, pa naravno, Pa sta Barba zna cime se Sejo bavi...osim onog sto mu ovaj plasira.....Daj molim te Sejo, jadan si , i postajes sve jadniji.
Tačno tako, moj babo nije nigdje \"šljeg\'o\", jer je čovjek svoj domaćin na svojoj zemlji i u svojoj kući i nije imao potrebe da šljegne bilo gdje.... A pored toga, moj me babo naučio elementarnoj ljudskoj kulturi da ljudima ne dijelim atribute kao što to ti radiš (\"kloc\"), i to bez ikakve potrebe... Dakle, u tome je razlika između mene (Sarajlije), i tebe (\"Sarajlije\")... Možeš, dakle, još sto godina živjeti u gradu (ako uopće i živiš), ali krkanski babini geni iz tebe nikad neće izaći...
A tvoj babo nikad nije ni \"šljego\" iz Gornje maoče i Tutina a ko fol pratiš kulturu preko interneta pa si ko fol čuo za nekog režisera.
BARBA NE SERI.
hahahahah... možda ti je babo prije 5 godina \"šljego\" u Sarajevo, iz IB ili sa okolnih planina...hmm, dakle novokomponovani Sarajlija, koji sluša Cecu, Draganu, Stoju i slične \"zvezde\" a omiljena emisija mu je \"Zvezde Granda\"...hahahahaah pasha moj, ti si iz Sarajeva koliko sam ja iz Luxemburga..hahahahaahah
znaci moze otkaz radniku u tvornici i nikom nista a kad daju otkaz nekim tamo glumcima onda ko fol to je bitno
U centru Sarajeva, a gdje si ti rastao u Novom pazaru ili Tutinu fini vaspitani covjece?
Zivio Barba!
Ne znaš ko je Barba!? Gdje li si ti rastao, sirovino neotesana...
ko je ovaj kloc