Protiv gradnje vijadukta
0
Peticija za Počitelj
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Necemo dozvoliti da se unisti dragulj BiH tek tako !!!Ne, nikako!!!Pa ljudi moji, dali ste imali priliku uzivati u toj ljepoti?A vi, koji ste za gradnju ove nakaradne strukture od mosta, za svoje limene ljubimce tražite druge trase i onako ćete s njima brzo na otpad,a lijepi gradic Počitelj ostavite onima koji ga vole.Rodjena sam sarajka, ali znam svaki kutak Pocitelja,svaki kamen kako je postavljen, svaki sipak ili vrijesak nikao iz zidina,modru rijeku koja svoju ljepotu daruje moru.Dosta je bilo destrukcije...
pocitelj treba sacuvati od kojekakvih gamadi i termita sto ga hoce unistiti
Drage Sarajlije, Pa zar Vi TEK SADA uvidite koliki su Hrvati prijatelji? Srecom nema ih i toliko u SA inace bi osjetili njihovu hinjsku politiku malo vise. Aliso eto, Vi ste odjebali Hercegovinu \'92 pa prema tome nema te se sta sad nesto pravit da vam je stalo. Smrt Fasizmu, Sloboda Narodu.
jebo vas pogled daj autoput
Kako ce oni nesto unistiti kad autoput prolazi par kilometra od Pocitelja?! Isto da kazete unistit ce nam Bascarsiju jer autoput prolazi kroz Tarcin.
sta imate od gledanja u vodurinu? autoputem barem lijepi auti prolaze :)
Ma polahko narode , ovo je stara novinarska patka , auto-put ce se pomjeriti i to je vec dogovoreno !
gdje se spominje 5c?
to ti jedan nacin unistavanja kulture Bosne i Hercegovine,jadno...namjerno je to sve ...
ovo hitno treba sprijeciti, nedopustiti dalje devastiranje kulturnog dobra BIH dje su sad oni \"probosanski\" politicari? SRAMOTA!!!
ima li neka bolja montaza ovo je pretjerano, vijadukt je dosta nize i nije ovako visok
Ja uopce ne razumijem koji se k**** svi nesto bune kad je u pitanju dionica puta koja prolazi pored Pocitelja? U principu, vi bi se jebali a da im ne udje? Ne ide Kile, keva i belo, jebiga ne ide!!!
Radi pogleda na Neretvu da se prekine izgradnja kapitalnog projekta 5c koridora?!
Unisteli ste nam sve,ostavite nam barem dio!!