Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači je engleski humor!
Nasmijao bih se od muke kad pomislim na sta ce liciti taj nastup. Ali vidjeh u vezanim clancima o cemu (da ne kazem kome) je rijec pa mi se ne da ni to od muke.
Poslala Fata Muja na plac da kupi puževe. No kad ih je kupil u međuvremenu je srel kuma Sulja i ajd u birtiju na par s nogu. No oni se zapili i sad se Muja vraća nakon 2 dana doma. Poslaže puževe pred vrata i pozvoni. Fata otvori srdito. A Muja: - "Ajmo dečki još malo pa smo stigli."
hehehe kako je domišljat Mujček