Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radi natpisa PAZI MUZEJ valja otići! Originalno!
Pa draga Taida Kusturica ti bi ovu našu BiH dala u luksuz?! Taman još treba da se troši novac na muzeje?! Kome je to od naše "elitne Vlasti" stalo do muzeja? Nisu oni od kulture, a nisu ni od umjetnosti. Njima je najvažniji njihov vozni park, dnevnice, plaće i putovanja, rastrošni život, a sve na račun građana. Njima je bitno da u svojim domovima, vilama, hillsovima ( :))) ) naprave muzeje i da im se svi koji ih posjete dive njihovom bogatstvu i bogatom ukusu, namješteno od igle do lokomotive, a sve na račun naroda. Ne haju oni mnogo za muzejom, a ni za Bosnom, jer da haju, nikada ne bi dozvolili da muzeji propadaju i da se urušavaju. Muzeji su nam odraz stanja u Državi. Lice nažalost nije nimalo lijepo. Lijepo ste i sasvim realno postavili asocijaciju na komadu kartona: "Pazi Muzej" _ "Pazi snajper", veza ne može biti bolja. Nažalost, opet nas nas neprijetalji gađaju. Ovo stanje je atak na BiH i njene građane. :(
Muzej napada, 3.dio. Aj tuge, ali u kakvom nam je stanju sve ostalo..... Tužno da se muzej izjednači sa - snajper. Tužno.
Moj prapraprapra dedo je ovo otvorio,al ozbiljno
a ti zatvorio. Jel se ti to hvališ?
Unicorno mozda izgleda kao idiot,prica kao idiot ali nemojte da vas to zavara ona je stvarno idiot
PRIKAŽI ODGOVORE (11)