Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne treba nama Palestina imamo mi Palestinu u Bosni svaki dan...Nezaposlenost, kriminal i korupcija, ubistva ma da ne nabrajam zivot mi se gadi...
Palestinski arapi,cija je drzava Jordan,nebi toliko patili da ih njihove vodje i politicare ne guraju u pakao.. Umjesto da su se razvijali kao Izrael,pa iz pustinje napraviti grad,oni su se trudili da istjeraju Izraelce iz legalno dobijene drzave Izrael od strane Velike Britanije.. Izrael ima tacno i jasno odredjene granice,palestinski arapi nisu pod upravom Izraela nego pod upravom HAMASA,koju je citav normalan svijet proglasio teroristickom.. I zele pod svaku cijenu unistiti Izrael.. Kada Hamas ispali 30 raketa u Izrael,sto je teroristicki akt,Izrael mora uzvratiti,sto radi i svaka normalna drzava.. http://www.telegraf.rs/vesti/1163029-evo-sta-se-zaista-dogadja-izmedju-izraela-i-palestine-foto-video
Palestina je simbol licemjerja istoka i zapada, licemjerja svih muslimanskih vjerskih autoriteta, vodja, kraljeva, princeva, predsjednika pa i najvece vecine svih muslimana u svijetu!
Haje malo manje brige o Palestini, gledaj Bosnu, u Bosni se od 95'e provodi čišćenje od strane političara
Jadni Palestinci. ni u izbjeglištvu nemaju mira. ISIS koji uključuje saveznike iz Maoče i Bosne im ne da ni mira van kuće.
U Bosni je glavni problem "Palestina"!
Free Palestina.
joj sto loze bosnje jedini problem je kod nas palestina
Po ko zna koji put. Neki su jednakiji.
Izraelci su jedini normalan i civilizovan narod na onom prostoru.
Bosna je palestina. Ovdje siledžije nose imena bakir zlaja dodik sančo itd.
Danas gledam napade dronovima na civilno stanovnistvo,Kakav je to ljudski otpad.
treba vas i palestinu spalit a i židove bolesnici jadni
Odlican clanak.Nepojmljivo mi je da jedna drzava ratuje tolko dugo i da taj narod sve ove godine prezivljava teror rata...zaista im se divim na istrajnosti... Da podici glas za humanost ! Recenicu treba pojasniti ljudima stim da mi zivimo u vrijeme barbara gdje je moto iziviti se na sve moguce nacine nad drugim i drugacijim do istrebljenja. Zao mi je sto sam se rodila u ovo pisljivo vrijeme .