Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Drgoba, koji si ti kretenos. Jadna je ova naša zemlja dok ovakvi idioti egzistiraju. Drogba da ti Bog da zdravlja jer je za pamet kasno.
zaista ne postoji kraj primitivizmu, ne vrijedi komentarisat ovo sto si napiso jer si tipicni balkanski primitivac koji koji povrsno gleda na sve i odlucuje kakav je covjek bio po njegovom imenu odnosno imenu njegove pokojne kcerke.
Uopce nije iznenadjenje da u textu pise \"pokojni Zaim Muzaferija\" jer je isti za zivota bio kreten!! Cuj i kcerki mu ime Gordana! Tuga si ti Zaime!!!Trebao je promijeniti ime prije smrti!!!