Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Otvorena izložba likovnih radova Dinka Raiča\" Gramatiko moja - Imenice, prezimena i imena na-o sa dugouzlaznim akcentom na prvom slogu se u bosanskom jeziku mjenjaju po e-vrsti (Mujo-Muje, Ivo-Ive, babo-babe, Pero-Pere itd.) Naučite ovo, pa ćemo sutra preći na sljedeću lekciju.
Stjepan Kosaca je bio nas a ovi ga u hrvate stavljaju. To nije toliko cudno da nije mrzio katolicku srkvu iz dna duse! Sta je ovim katolickim hercegovcima nehrvatima?
a sto ga zoevte hrvatski dom kad herceg stjepan nije bio hrvat vec bosnjak sa dna kace??? ovo je sramota mislim da bi se u ovo trebali ukljuciti bosnjacki intelektualci i sprtai ljagu sa imena naseh vladara!!! dosta je vise svojatanja bosnjacke historije i kulture