Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divna izlozba... Nego ce sad primitivci poceti o : israelu/palestinu, o ponos SS handzarima, o Hitleru, i jos neke mracne bljuvotine.
Elenora kujice cionistcka pa za tebe su balkanci niza rasa Nisi ti kriva sto si nastala incestom brata i sestre :):) ELEONORA-ROTHSCHILD 19.03.2015. u 21:24 -3 Ne bih hvala balkanski muskarci su niza klasa za mene :) nema nista bolje nego engleza ili svedjana ! Top klasa !
srbdrina TI SI NIZA RASA hha hah ahaha ha hah Uvuci jos mali prst viri ti iz supka ove kuje cinoisticke :):):)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Miščini da su ova dvojica jedini Jevreji u BiH. Na svakoj ceremoniji njih dvojica.
srbdirna sto krijes ovo za svoju sestru :):):) http://www.avaz.ba/clanak/168786/ispovijest-srbijanke-koja-je-presla-na-islam-osjecala-sam-se-mocno-tokom-ramazana
srbdirna kakva Sava u Sarajevu majumne :):):) Vi ste pobili sve jevreje iz Bg kako te nije sramota da se javljas cetnicko govnno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)