Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo pita me moja nana Smiljana ako postoji prevod na cirilicu \"Kuca Imama\",zeli je procitati. Nana je citala sve jake knjige \"rat i mir\" \"mir i rat\"....
ako nisi cito knjigu ne komentiraj je, morate li vi papci svaku temu upropastit glupim komentarima
\"Izgleda da si ti bas onaj najveci klicak sto se nasao ovdje. Psihopata ti mati pa nije cudo sto si ti takav, jadnice jadni. \" S kojeg ti sela dodje u Sarajevo da mi je znati Lako vas je prepoznati Osim uvreda i psovki ne znate se ni drugacije izraziti
\"Kuća imama\" odlična knjige. Treba knjigu čitati ,a ne recenziju. I nije samo o Islamu, već o tome kkao sačuvati čovjeka u sebi u vremenu promjena..
Bolesnici, koliko bolesnika na jednom mjestu u PM !!!!!
Nema Bosne bez Bosnjaka a ni
Bosnjak jel samo brises ili jos nesto uradis dok ceprkas po dupetu?
ja brisem SÜPAK prstima pa mi GLUPE KNJIGE ne trebaju. nek ih kupuju ovi sto koriste papir.
Ah, koce ga znati.Puno se nacitao jer je kao mlad i \"ocoravio\". Nosio je velike \"djozluke\". Inache nisam ga poslusao,svoju \"ljubu\" sam u diskoteci pronasao. Izrodismo djecicu,dva mishura. Nego,mogao bi i ti da decu pravis,vidis da je \"bijela\" kuga udarila na teritoriji \"bivse Juge\". Ja inace \"bio-energijom\" pravim iskljucivo musku djecicu. Tu sam da pripomognem a ne gledam ko je kakve vjere il ne vjere!
Izgleda da si ti bas onaj najveci klicak sto se nasao ovdje. Psihopata ti mati pa nije cudo sto si ti takav, jadnice jadni.
eto bas su mi iranci ono kompetenti da mi tumace islam. iranci i zidovi ista g...a
@|| Pametnjakovicu malo uzmi i procitaj recenziju o djelu \"Kuća imama\" Pogledaj kako je opisan islam kroz moderno vrijeme,kako se imami snalaze danas,a kako su njihovi preci Prvo procitaj,pa se pravi pametan
vidi ove zadnje, uh kako bi je oblizo...
A MOJ POKOJNI DEDO MI JE VAZDA GOVORIJO AK HOCES DA JE... IDI U KAFANU KOD SUHRE KONOBARICE ONA CE TO DAT SVE SAMO NEMOJ TRAZIT KNJIGE.
Koliko je tvoj pokojni deda pročitao knjiga pa je tako pametno zborio.